NrabiaSamet337 Merhaba 8 haftalık ilk gebeliğimi yaşıyorum. İkiz gebelik. Vücudumu, göbek ve goguslerimi çok şiş hissediyorum. Beslenme şeklimde herhangi bir değişiklik olmadi yani kilo almış olamam. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Normal mi acaba bu ?
charlottececi NrabiaSamet337 ben de ayniyim :) merak etmeyin. Benim de 7+5 çift yumurta ikizi. Goguslerim 1-2 beden buyudu asla eski sutyenlerim olmuyor. Pantolonlarimin beli asiri sıkıyo kot giyemiyorum. 66.4 le hamile kaldim sabah 66.8 dim. Ve ben cok yedigimi dusunuyorum yani agzim bos durmuyo bulantidan. Az az sık sık yiyorum. Cok uyuyorum. Aksam 8 de uyuyorum hic ev isi yapamiyorum anca ise gidiyorum o kadar. Çoraplarim bilegimde iz birakiyor odemden :D ama bunlar cok normal seyler. Dun hamile pantolonu aldik gidip karnimi sıkmamak icin mesela. Normalde cok erken ama ikiz olunca hemen karnim buyumeye basladi kilom artmasa bile 😄
Ozlem2904 charlottececi NrabiaSamet337 ilk haftalar sislik cok oluyor kg degil merak etmeyin ayrica yeseniz bile bebek sizden tukettigi icin acikma oluyo cok :) benim tekil gebelik ama 12haftalikken falan 4 5aylik hamile gbiydim karnim cok sisiyodu goguslerim keza oyle. 20.haftaya geldim sanki bebek yok 😂😂😂 simdi cok sukur 33 olduk ve ne eskiis gb istahim var nede sislik hissi 🤰
NrabiaSamet337 charlottececi Peki sizin bebekleriniz arasindaki fark ne kadar Benim doktorum kucuk olan bebegim icin kaybedebilirsin dedi. Kaybolan ikiz sendromu varmiş :(
charlottececi Ozlem2904 ay hadi inşallah 🙏🏻 Goguslerim asiri sis ve aciyor o da insallah yakında geçerler 🙄 umarım rahat atlatırız hepimiz :) size de hayırlı doğumlar olsun hepimize olsun 🙏🏻☺️
NrabiaSamet337 İçimi rahatlattınız, teşekkür ederim inşallaah bebişlerimizi sağlık ve sıhhatle kucaklarimiza aliriz :)
charlottececi NrabiaSamet337 benim ilk gittigimde fark var gibiydi zayifti 5+3 te sonra kosede kalmis ondan gorememisiz dediler 6. Haftada suan 7+6 bugun gittim ikisi de 8+1 cikti aralarinda 1 mm boyut farki var sanirim. Yakaladi sonradan minigim digerini ama doktor ilk gittigimde bana da 2. Kese kaybolabilir demisti. Ben iyi düşündüm iyi gidiyor şuan. Siz de öyle yapın insallah ikisini de saglikla kucaginiza alirsiniz ☺️🙏🏻
HeyMommy Bizde 8+4üz ama sanki karnım 3-3.5 aylık gibi. Halbuki günde 3lt su içmeyi ihmal etmem. Pantalonlarım göbeğimi sıkıyor hafif belim kalınlaşmaya başladı sanki. Çokda anlayamıyorum ilk hamilelik 🤷🏻♀️🥲