Mayacm Fasulyeninannesi1 dogumunuz nezaman peki yılbasından sonra kesın zam yaparlar bunu konustunuzmu 😔
Ceyduygu Sinoooom Ataşehir Avicenna hastanesi 5500 sezeryan ama ikizler tekli doğumda 3500 normal doğum 500 TL daha uygun
minigimankara6- ozgekosaraytekin kuzuş biz duyduk kalp atşını hamd olsun. Melike hocadan önce irade hoca vardı ona gidiyordum o etliğe gitmişti ona gittiim ilk zamandan uzak gelince aysun hocaya geldik kalp sesini duyduk 6 da 7 de şuan bi sorun yok ilk kan idrar testleri istediler ben 20 haftadan sonra alırız diye düşünüyordum ilk kan ve idrar testi 700 tl idi paketi aldık herşey içinde. Ücret ödemiyoruz 29 kasımda kontrol var yine bizim. Ocakta zam olucanı söylediler Allah korusun aksi bi durum olursa gidilenleri kesip ödemesi oluyormuş.Bebeklermiz sağlıklı olsun da aman hiç bişey önemli değil 💖
ozgekosaraytekin minigimankara6- minigimankara6- maşallah erkenden duymuşsunuz🤩 bende duyarım inşallah dediğin gibi sağlıklı olsun da en önemlisi o🥰
Fatma29 Sinoooom bende bugün a life hastanesinden 6500e aldım paketi. Normal muayene 135 tl tahliller hariç
Gulperi_22 Antalya medstar Topçular hastanesinde 8 gün önce sezeryan doğum yaptım kovid testleri ile beraber 4.000 TL ödedik
Edagg RumeysaNur34 bende medicanada doğum yapicam şubat sonu mart başı ama neden bukadar fiyatlar pahalı anlamiyorum
Tugbaaaaa91 Sinoooom Bahçelievler Memorial 18.400 / acıbadem 18.000 . Özel sigortamı acıbadem karşılıyor diye Acıbadem’i seçtim ben. Fiyatlar aşırı uçuk. Paket içinde herşey var ama kuaför hizmeti , akşam yemegı , vs
Rum-1 Doktorumun özel kliniği var doğumu koru veya memorialda yapıyormuş doğum paketi anlaştık biz koru için 9500 tl