Merhaba arkadaşlar, hikayemi buraya yazabilmek için gün sayıyordum çok şükür rabbim nasip etti.
Gelelim 11.11.21 güzeller güzeli kızıma kavuşma hikayeme.
Her hamile gibi ben de normal doğum yapabilmek için çok çaba sarfettim ve çok istedim sonrası daha konforlu olur ve bebeğime sıkıntısız kendim bakarım diye düşünmüştüm, gel gelelim benim kızım makat geliş olduğu İçin dönmedi ve sezaryen planlandı😊 Hastaneye yatışım yapıldı, güle oynaya bir o kadar da korku ile gitmiştim. Odamızı süsledim her şeyini ellerimle hazırlamıştım, bi yandan duygusal bir şekilde ağlıyordum, hasta bakıcılar ameliyat kıyafetlerimi getirdi, üzerimi giydim gerekli bilgiler verildi ve sonda takılacağı söyledi onun ameliyathanede takılmasını rica ettim kabul ettiler, 80.45 gibi ameliyathaneye gitmiştim, herkes çok ilgili sıcaktı tabi ameliyathane de bir o kadar soğuk. Sedyeye oturdum sırtıma spinal iğnesi yapıldı ve bacaklarım uyuşmaya başlarken yattım önüm kapalı hiç birşey görmüyordum o sırada sonda takıldı. O kadar heyecanlıydım ki ameliyat başladı doktorlar herkes muhabbet ediyor tabi benimlede muhabbet ediyorlar 😊 içimden dua ediyorum, bildiğim bütün duaları okuyorum falan, duygu yoğunluğu ile ağlamaya başladım, bebeğimi de çıkarttılar aman Allahım öyle bir sesi vardı ki hala inanmıyordum benden çıktığına yavrumu hemen yanağıma getirip koydular o ağlarken bir anda sustu ben kokusuna kavuştum, kadife gibi yumuşacık teni ve hiç birşeyde olmayan mis kokusu vardı, soğuktan tir tir titreyen içim öyle ısınmıştı ki o an ben anneyim dedim, o sustu ben ağladım, Rabbim hepinize güzel doğumlar nasip etsin. Normal yada sezaryen sadece ona kavuşmaya odaklanın, sonu her türlü çoook güzel Elhamdulillah. Sormak istedikleriniz, merak ettiğiniz varsa ameliyat ile ilgili tecrübelerimi paylaşabilirim 😊 not: GÜMÜŞ KAPAK MUTLAKA ALIN…