esrasavas Berkem78 en son doktor kontrolü için 34 haftalıkken gittim 2400 du cuma günü kontrolum var bakalım kaç olduk
Anestezi07 esrasavas 36+3 nstde kasılmalarım çıktı ama hiç ağrı hissetmiyorum düzenli olmadıkları için sıkıntı değil daha dediler bakalm. Adaçayı içmeye devam dedi doktorum. Şu an yürürken olan kasık batmalarım ve mide ağrım dışında bir problemim yok.☹️
BrcAcr Tnrklayla benim dönmedi canım kafa yukarıda yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz
damlacgslr Tnrklayla benim 36+2 henüz dönmedi. Dün doktorum hiç dönecek gibi durmuyor dedi bakalım ..
yasolinn Tnrklayla benim 27.haftada döndü demişti 2 gün önceye kadar hıçkırığını kasığım üzerinde hissediyordum 2 gündür göbek deliğimin biraz üzerinde hissediyorum
Berkem78 Asudeprenses benimm iki hafta önce 2350 ydi daha da gitmedim bu cumartesi kontörle gideceğiz bakalım ama benim kız galiba zayıf olacak gibi
Nrglkca Annesininbitanesi1 çatı muayenesini bazı anneler iyi söylemiyor ondan sonra suyu sancısı gelen oluyormuş sizce yaptırmalı mı
Annesininbitanesi1 Nrglkca benim bebeğim 1 haftada hiç kilo almamış bugün tahlillerim yapılacak ona göre doğuma karar vericez
Toprak_hira59 esrasavas 35 haftalığım bel agrısından yürüyemiyorum birde karnım çok sertlesiyor tas gibi oluyor devamlı sertlesincede vajinada batma oluyor acaba normal mi dogum belirtisi mi ilk gebeligimde yasamadım hic boyle birswy sezeryan olmustum