annesivekizi Kızlar bugün kan tahlili verdim doktor da yarın hastaneden ayrılıyomuş sonuçlara kendim baktım açlık şekerim yüksek çıktı. Bu gebelik şekeri mi? Ne olduğunu bilen var mı? 8 haftalığım bu arada
Sermec27 annesivekizi benim de 6 7 haftalık aclık kan şekeri 105 cıkmıştı ben normaldir dedim yemeye devam ettim 22 de su fazlalığı cıkmıştı diyete başladım 26 da seker yüklemesi yaptırdım ve sekerim cıktı meğersem şekerim varmış ondan yüksek cıkmış dikkat edin
MerveNur- annesivekizi benim de ilk tahlilim öyleydi sonra her ay düşmeye başladı biraz daha dikkat edin tatlıya falan
annesivekizi QueenMommy en fazla 100 olması gerekiyordu benimki 102 galiba. Tam hatırlamıyorum ama çok yüksek değildi.
annesivekizi Sermec27 tamam canım teşekkür ederim. Tatlı şeyleri çok severim nasıl yapıcam bilmiyorum 😂
QueenMommy annesivekizi 95 i geçmemesi lazım 25. Haftada şeker yüklemesi yaptım iyikide yaptırmısım bendede çıktı toklukta çok dikkatli beslenmemiz şazım doktorum beni dahiliye ve diyetisyene yönlendirdi öyle listeye göre besleniyorum dikkat edilmezse su fazlalıgına - kordon tıkanmasına ve bebeğede geçebiliyormus kaç haftalıksın sen suan
Sermec27 annesivekizi valla dikkat et canım ben 22 ye kadar dikkat etmedim suyum fazla cıktı sen dikkat et 🥰