dnzm1 Kızlar 10 haftalık hamileyim gebelik başından beri idrar rengim çok koyu bu normal mi enfeksiyon mu var acaba diyorum baska belirtim de yok başına gelen var mı teşekkürler
Elsu26 dnzm1 suyu az içiyorsun demek olabilir benim de öyleydi şimdi 3-3 buçuk litre su içiyorum o kadar açık ki rengi su gibi neredeyse
Prensannesi14 dnzm1 susuzluktan kaynaklanıyor canım günde 2 litre su içmeye çalış bende ne zaman su içmeyi azaltsam hemen enfeksiyon oluyorum idrar rengim koyu geliyor
Nurisss dnzm1 Su içme durumunuz nedir ? Ben genelde az su içtiğim zaman öyle oluyor . Biraz da araştırma yaptım en büyük etken az su tüketimiymiş
Merveonay dnzm1 suyu az içiyorsan olur Demir ilacı kullanıyorsan oda yapabilir canım ama sen gene doktorunla mutlaka görüş
dnzm1 Elsu26 büyük ihtimal ondandır o zaman çünkü bulantım var sürekli suya hasret kaldım içtiğim an kötü oluyorum
Alse35 dnzm1 farklı marka su deneyin ben de hiç içemiyordum bi çok marka denedim nefesimi tutup içiyordum en son saka iyi geldi bol bol tüketmeye bakın
SekerAnne dnzm1 benim de bu hafta öyleydi idrar kültürü verdim çıkmadı ama yine de siz de verin isterseniz bi de suyu artırın