Moonlight_10 Bakın tereddüt ettim şimdi kararsız kaldım çok durmayiz zaten ama aşı da olmadım bugüne kadar olmadı ama az kalmışken de birşey olursa çok pişman olurum 😫 markete hastaneye vs gidiyorum ama bu farklı tabi
ozlemoktaysoyer Moonlight_10 ben eşimin kardeşinin düğününe bile zorla gittim coronadan korktuğum için allah esirgesin dikkat edin
Aysununannesi00 Moonlight_10 kalabalıktı o yüzden 1 saat durup hemen çıktık cnm eşimin yakın akrabası mecburi gittik
Moonlight_10 Aysununannesi00 anladım valla arkadaşi bizimkine gelmişti eşim benim usulen gitmem gerek diyor ben de isterdim yalnız kalmak da istemiyorum. Ama bir yandan da virüs olayı var ne yapacağımı şaşırdım bebek daha önemli aslında ama ne bileyim işte
Aysununannesi00 Moonlight_10 güzelim sen gitmesen de eşin gidiyor gelen virüs her türlü yine geliyor bnm eşim gitmeseydi bende asla gitmezdm hatta bunun teklifini de yaptım gitmezsem olmaz dedi akraba olduğu için gittiğimzde de çok durmadk ben kocaeli de yaşıyorm düğün gebzedeydi en azından görüntü vermiş olduk hiç gelmedi demelerinden iyidir ztn düğün sahibi siz gidin virüs vr 1 ay kalmış doğuma dedi çıktık
Ahsendsl Aysununannesi00 öyle bir şey denemez ki. Aynı evin içinde eşlerin biri negatif biri pozitif. Eşine bulaşmaz, kendisine bulaşır Allah korusun.
Happy_001 Moonlight_10 sesi boswer ama covid var kalabalık benım fikrim gitme canım bende bu sene hıc bı dugun gitmedim korktum 😒
Busra_Yildiz Moonlight_10 valla ben halay başı olmuştum en yakın arkadaşımın düğününde 😂 ben hopladıkça eşim/annem karşımda dokuz doğurdu 😂 ben ozaman 25 haftalıktım ama 🤷🏻♀️
Laleozkan_09 Moonlight_10 ben de bir kaç düğüne gittim. Hatta 18 hastalıkken de gittim bebeğim o güne kadar hiç hareket etmiyordu düğünde müzik sesiyle hareket etti o günden sonra da hiç durmadı zaten😅😅😅😅 niye kendinizi kısıtlıyorsunuz ki gidin eğlenin bebek için de değişiklik olur. Bazen yüksek ses müzik iyidir. Zaten 7 kat deri altında sizin rahatsız olduğunuz kadar olmaz bence🥰🥰
YoncaD Moonlight_10 bu aralar salgin var herkes gribim diye ortalikda geziniyor ama herkes corona, allah korusun bulaşır felan bence gitme..
Toprak_hira59 Moonlight_10 Sesten hic birsey olmaz ama dikkat edin malum covid almis basni gtmis son haftalarinizda bulasmasin dikkat edin kalabalık ortamda
Kbrayankkk2 Moonlight_10 Aman git ben gittim de ayaklarim bir şişti bir sisti bir sancilandim amannn direk gittim eve 😂