Oglusununannesii65 Kızlarrrr hamileyimmmm o kadar mutluyum ki anlatamammmm 😍😍 beta hcg değerim 19.63 çıktı kızlar çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌸🙏🏻❤️❤️❤️
Kbrayankkk2 Oglusununannesii65 küçük küçük bebisler geliyor yaa benimki buyuyor 2 aylik oldu bugunnn😭😭❤❤
Shzdgn Oglusununannesii65 veren Rabb’ime şükürler olsun 🙏 çok çok sevindim Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 edilen dualarımiz kabul olmuş demekki. Sonsuz şükürler olsun Rabb’ime bir evlat aldı birini daha verdi yüreğinin yangınını alır bir nebze de olsa 😔bende Rabb’imden bir mucize bekliyorum şifasını verir inşallah bebeğimin tıpta şifa yok ama Rabb’imden şifa çok
Sermec27 Oglusununannesii65 canım arkadaşım kader ortağım biraz erken oldu ama olsun seni anlıyorum inşallah bu sefer kavusursun yavruna Rabbim bu sefer sana bağışlasın inşallah 🤲 🥰 🌺
ikimelekannesii22 Oglusununannesii65 aa ne güzel hemen hamile kalabilmişsiniz sizin adınıza cok sevindim🌸 ben aylardır uğrasıyorum kalamadım aynı sizin gibi bende bebegimi kaybetmiştim😕
miyopmom Oglusununannesii65 amin insAllah 🥰hamile olanlarda insAllah sag salim dogurup kucagina alir evlatlariniz❤️ Sizin icinde hayirli ugurlu olsun saglikla hayirla gelsin insAllah ❤️🤲🏻
QueenMommy Oglusununannesii65 Yaaa çok sevindimmm ☺️☺️ Rabbim İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰 Çok dikkat et canım olurmu bu haftalarda ağır kaldırmamaya bak Rabbim şimdi diğer evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰🥰❤️
La_Liberte Oglusununannesii65 yaaa bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Çok sevindim sizin adınıza ❤️💜💐🌸
Alparslaninannesii Oglusununannesii65 sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm benim çok sevindim ben olmuş gibi 🥰🥰🥰🥰
ipos94 Oglusununannesii65 postlarını görüyordum hikayeni biliyorum çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, yavrun sağlıklı ve uzun ömürlü olsun, gözün aydın canım benim
acemiannne Oglusununannesii65 yaa Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim 😍😍 kendim hamile kalmışım gibi sevindim yemin ederim 🤍 bana bile umut oldun Allah’ım bizlere bu acıyı tekrar yaşatmasın insallah 🫂🤲🤲
newbabyno2 Oglusununannesii65 merhaba yazılarınızı okudum benımde kasımda kaybım oldu ama doktor 1 yıl bekle dedi bana suan hamıle kaldımız sızde kayıptan sonra sanırım bır sıkıntı oldumu ne kadar sure sonra hamıle kaldınız
Rozalin Oglusununannesii65 hayırlısı ile doğumunuz oldu mu merak ettim inşaAllah her şey istediğiniz gibi olmuştur