Selda96 Kızlar 1 yıl 3 ay gibi bi sure dogum kontrol hapi kullandim 6 ay oldu birakalı ama hamile kalamıyorum benim gibi hap kullanıp biraktiktan sonra hamile kalamayan varmı yada kac ayda hamile kaldınız ilacin etkisini birakmasi bu kadar uzun surermi ?
kartanesi24 Selda96 canım ben 1 yıl sonra olanıda gördüm, hapı alırken hamile kalanıda.. bu herkesin vicudunda farklı etki yapar, sen stress yapma önemli olan bu…
Kubra5538 Selda96 ben 3 yıl kullandıktan sonra bıraktığım ay hamile kaldım kafam rahattı da nasıl olsa 2 3 ay daha korur hap diye ama beklediğimden erken oldu. Hapın etkisi 6 ay sürmez sanırım tam bilemiyorum ama yumurtlama da yada adet döngüsünde falan problem yoksa fazla rahatlık az stres olumlu yönde etkiler diye düşünüyorum ☺️
Merveonay Selda96 genelde haptan sonra yani bıraktıktan sonra gebelik çabuk gerçekleşiyor sen bir doktora git hem yumurtalıklarına baksınlar hem folikasit yazar yönlendirir zaten gebelik istemeden mutlaka kadın doğuma gözükmek gerek
Gzdozlm Selda96 Bende 2.5 yıl kullandım canim herkes ilac 6 ay korur hemen hamile kalmazsın dedi ama bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım. Bence çok kafana takma genelde bu şekilde oluyormuş ama istersen bir doktora danış
Selda96 kartanesi24 bu ay hic stres yapmadim aslında yumurtlama takibi yapiyordum iki aydir ama olmadi
Selda96 Kubra5538 aslinda ilk gunler kadar stresim de yok hormon testi sperm testide verdik hic bisey yok surenin uzamasi beni endiselendiriyor bu ayda tekrardan doktora gitmelimiyim sence
Kubra5538 Selda96 ben hapı bırakırken kendime 6 ay olmazsa doktora gidicem diye süre vermiştim. Gidin ya da gitmeyin diyemem tabi ki o sizin kararınız ama bi kontrol kafanızın rahatlaması açısından iyi olabilir
Selda96 Merveonay gittim canim 6 aydir folik asit kullaniyorum zaten hormon testide yaptirdim bisey cikmadi esimde sperm testi yaptirdi ondada bisey yok
Deletedmom54555 İki yıl Yasmin doğum kontrol hapını kullandım . Bıraktıktan 15 gün sonra hamile kalmışım . Teyzem de kullanırken kalmış mesela . Bence doktora bi görünün çünkü doğum kontrol hapının gebeliği engellediğine dair bi tespit yok diye biliyorum 🙂.
Selda96 Deletedmom54555 bu ay gidiyim canim o zaman 3. Ayda gitmistim hormonlarimda da bisey cikmadi neden bilmiyorum olmuyor
Merveonay Selda96 o zaman sorun yok stres yapma kendine adetin düzenli ise yumurtlama haftanı ve gününü takip et o günlerde iliskiye gir Ve internette hamile kalmak için pozisyon önerileri var onlara göz at ben o şekilde ilk gebeliğimde 2. Ayda 2. Gebeliğimdede ilk ayda hamile kaldım güzel tüyoları var gözat
Deletedmom54555 Selda96 acaba stres mi yapıyorsunuz ? Vücudumuz stresten çok etkileniyor . Hani doğum kontrol hapı kullandım bebeğim olmazsa gibi ?
Gzdozlm Gzdozlm Ben ilacı bıraktıktan hemen sonra bir doktora gidip rutin muayene mi olmuştum. Engel bir durum yok demişti. İlaç herkeste farklı etki gösteriyor
Selda96 Merveonay ovulasyon testide yaptim o pozisyonlarida yaptim yumurtlama madajida yaptim sogan suyudu ictim gecen ay ise yaramiyor sanirim
Rumeysa3652 Selda96 benim arkadaşım 4 ay kadar kullanmıştı sonrasında malesef 6.7 ay kadar hamile kalamadı ama şuan maşallah sağlıklı bi gebeliği var
Selda96 Rumeysa3652 Allah bagislasin masaallah kismet o zaman ya ne diyim ilac gercekten mantikli degilmis
Merveonay Selda96 o zaman tek şey kalıyor stres yapıyorsun böyle stres yapıp kafaya takmaya devam edersen oda olmamaya devam edecek çocuk işini unut bir süre ama ilişkşye girmeye devam et sorunda yok diyorsun herşeyide denemişsin beklemekten ve dua etmekten başka yapacak bir şey kalmamış