Emineikiz Böcek ilacı kokusu birde kibrit kokusu canım cekmişti🤣🤣🤣🤣. Ve yeşil zeytin aşeriyorum habire 🙈🙈🙈
incisu Dilanser aşırı buz 🧊 istiyor canım ve bi kaç tane atıyorum ağzıma bide sigaranın dibini çok seviyorum 🥲
incisu aybkaslan ahahah çok iyi olmuyor mu bende yapıyorum bunu sonra ağzıma bi tane buz atıyorum offf😂 çok güzel oluyo
aybkaslan incisu Kesinlikle çok güzel oluyo bu zamana kadar niye yapmamışım 😜 ben bir ara yerim diye korktum mentollü sakız atıyodum ağzıma o isteği törpülemek için 🤦🏼♀️🤣🤣
bebeklibirisi Dilanser eşimin işten geldiğinde kokan çoraplarını yemek istemiştim iğrenç evet ama kokusu şeftali gibiydi 1 hafta sürdü 😂😂😂
Nonamirce bebeklibirisi iğrençlikte kapışır bebelerimiz gibime geliyor 😂😂😂 kokmuş çorap mı çikolatalı turşu mu😂
Dilanser bebeklibirisi inanmiyorum 😄😄😄 sürekli sikayetci oldugumuz eşimizin kokan çorabina canimizin çekmesi
Cilek_16 Dilanser ben çimen yemek istedim eşime zorla toplatıp yoğurtla birlikte yedim 😂😂 bide egzos kokusu boya kokusu falan çok hoşuma gidiyo 😂
bebeklibirisi Nonamirce hayatımda bundan daha iğrenç çok az şey duydum hdkslaş😂😂😂 hamilelik bu valla insana her şeyi yaptırıyor
Elyesa_annesi Dilanser valla ilginç hiç birşey çekmedi rüyamda gördüm hep öyle aşerdim ☺️ Mandalina çok çekiyor canım ama fazla yiyorum galiba 🙈
Usenmezz99 Dilanser benim hani marangoz kokusu olur ya onu çok koklamayı severdim birde hamileliğimde talaş yemek istiyordum
incisu aybkaslan kaç gündür benimde canım çekiyor bende alayım bari yarın sakız😅 sakın yeme ben de zor tutuyorum
Sevgisu06 Valla 27 haftalık oldum ama hiç aşermedim.ve mode bulantım olmadi.ve hiç değişiklik olmadi yeme içmede.bitek kasık ağrısı oldu bende oda sık değil.
Mavistez Dilanser bence sizin demir eksikiginiz var 😀 benim et türü herşey, çiğköfte, yaspasta, pizza, döner,köfte,adana,közlenmiş patlıcan, dolma ama bu aralarda sütlü Nuriye ve soğuk baklava istiyor. Allah’tan midem hiç bulanmadida istiyorum 😀
Nigar_A 35lavanta ben de öyleyim benzin kokusumu egzoz kokusu mu bayılıyorum.evet her arabadan gelmez.saf petrol kokusu da öyle güzeldir.boya kokusu.hamilelikten değil benimki de çocukluktan seviyorum.benim annem de çpk sever))
35lavanta Nigar_A Birde bali tiner kokusunuda severim 🤭🤭 benim hastanemin tarafları sanayi ay bazen geçerken öyle güzel kokular geliyorki diyorum ki iyi ki erkek değilmişim kesin müptezel olurdum ben 😂😂😂
Nigar_A 35lavanta kesin ben de😂bu yüzden evi boyamışlığım var.o kokuyu almak için.ama tinerin kokusundan 3gün baş ağrısından halsizlikten bi hal olmuştum sonrasında))