Seviil karpuzayse bende bilmiyorum keske başka yenilecek başka bişey çekseydi böyle yiyememek çok kötü pistir böcek gezmiştir o olmuştur bu olmuştur diye yiyemiyorum 😀
Bebiscann Dilanser eşimden kırmızı eti közün üzerinde köze değecek şekilde pişirip getirmesini istedim, eşim gidip şiş kebap getirdi saatlerce ağladım küllü et için 🤣🤣etler küle bulanacak dedim gitti yeniden istediğim gibi yapıp geldi😂😂😬😬
kubratskya_ Dilanser ağzıma hiç almadığım midye çekmişti ve çamaşır deterjanı çekmişti aşırı derecede bnde dayanamayıp yedim azcık🙈
rahimesarp Dilanser tabiki ben de içmiyorum normalde kullanmıyorum zaten ama hamileleikte hiç kulannmam eşimde kullandirtmaz zaten
Aslitemiz Dilanser toprak çekmişti ikinci gebeligimde ama nasıl güzel kokusu geliyordu gözüm onu avuç avuç yemek istiyordu 🤣🤣🤣 ama eşim izin vermedi yiyemedim 🤣🤣 kokladım az dilime degdrdim
bebeklibirisi Dilanser eşim de çok şaşırmıştı sonra şeftalili şeker bulduk ondan yedim geçti şuan hala pis kokuyor burnuma ama o hafta yemek istemiştim resmen hala kendime gülüyorum hdkalaş😂😂
Merro Evelynn bende genelde rüyamda yiyorum boyle dolu dolu sanki gerçekte yemişim gibi ertesi günü onu alıp yiyorum ama hiç eşim koşmuyo yani siZinki gibi bi aşermem yok
Dilanser Aylinulu benim bu gün kontrolüm vardi doktorum bana kan değerlerin düşük dedi ikiz olduklari için fazla vitaminsiz kalmişim