Minigin_annesi0 Selam anneler 17. Haftada belirtileriniz neler benim iştahım çok açıldı göğüs uçlarım iyice koyulaştı bu durumdan hiç memnun değilim açıkçası çirkinleştiğimi hissediyorum 😂 sık idrar ve kasık ağrılarım oluyor bazen sizde durumlar ne
ipekveatlas Minigin_annesi0 bende 17+1 bacağım ve göğsümde çatlaklar oluştu mor🥺 ben zayıftım birden kilo alınca öyle oldu sanırım göğüslerim benimde karardı ve bayaa büyüdüler ara sıra kasık ağrısı ve şiddetliiii baş ağrısı çekiyorum dün serum yedim🤦🏼♀️
deletedmom87894 Minigin_annesi0 benimde iştahım çok açıldı☺️Bide hemen yoruluyorum bi iş yapmsam yatasım geliyor
Minigin_annesi0 ipekveatlas henüz çatlağım yok ben biraz kiloluyum o yüzden sanırım hissetmeye başladınız mı hiç çevrem bana hissetmeye başlaman lazım nasıl hissetmiyosun diyolar anlamıyorum 20. Haftalarda hissederim anca diyorum 😤🤷🏻♀️ geçmiş olsun bu arada ❤️
Bsraermis8 16+3 um ikinci gebeliğim hamur işi çok canım çekiyor . Ama çok yememeye gayret ediyorum yoksa ilk hamileliğim de ki gibi 20 kilo falan alırım Allah korusun 😁
Minigin_annesi0 Bsraermis8 valla bende çok yiyorum hepte kızartma hamur tarzı iki haftada iki kilo almışım zaten kiloluyum doktor kızacak napcam bilmiyorum 😂😂
ipekveatlas Minigin_annesi0 ben 15. haftadan beri hissediyorum ama her gün değil 3-4 günde bir karnımda yağ oranı çok azmış doktor söyledi ondan erken hissettim bide erkekler daha erken hissedilir diyolar ne kadar doğru bilmiyorum ama bu gece ilk sert darbemi yedim🤣
Sinoooom ipekveatlas erkek erken hissettiriyor evet ben 13 haftamın sonuna doğru hissettim oğluşumu 😂
Minigin_annesi0 ipekveatlas evet yağ az olunca çabuk hissediliyomuş ben baya yağlıyım ne yalan söyleyim 😂 bizim kızda jimnastikçi gibi her ultrasonda ordan oraya şekil değiştiriyor ama hissedeceğim günü dört gözle bekliyorum 😂