Happykariner Çocuguna dua ismi koyan var mı ? Araştırdınız mı ? Ayşe dua mesela. Hep dedim bir çocuğum olursa dua koyarım diye dualarla bekliyorum onu diye hep dedim. Merak ettim yorumlarınızı bekliyorum. Hamile değilim bu arada
Sancarefeem Happykariner bence çok güzel benim kızım da Duha bayılıyor ismini duyan bence Dua da çok yakın ve çok güzel anlamlı 🥰
gamzosgamzos Happykariner kızımın ismi Ecrin Dua 😊 o bnim kabul olmuş Duam oldugu icin koydum (2 sene anne olamadım sonrasında riskli bir gebelik gecirdim cok Dua ettim kavusmak icin ) cok severekte kullanıyorum iki ismi ile hitap ediyoruz 😊 Rabbim inşaAllah senide Dua n ile kavusturur en kısa zamanda nasip eder 🙏
Nurr1 Happykariner allah nasip ederse bende Dua koyacağım kızımın ismini anlamlı,kulağa da çok hoş geliyor 😍
Happykariner gamzosgamzos inşallah canm çok teşekkür ederim sende evladını sag salim büyüt inşallah benimde 2 .5 senedir olmuyor inşallah bende dua ma kavuşurum
gamzosgamzos Happykariner amin canım Allah razı olsun 🙏 beklemenin ne zor oldugunu biliyorum bol bol hacet namazı kıl Kenzül Arş İsmi Azam gibi buyuk duaları oku niyetine Ya Varis Esmasını zikret Rabbim dahada aratmasın inşaAllah 🙏
Seymaben Happykariner değilsin tabi dua ismini ben hiç duymamistim daha önce eşimle tanistigimiz sene o söylemişti dua koyucam ilerde kızım olursa diye o zamandan beridir dua diyoduk dua kaldı🥰ayrıca arnavut dilinde dua “seni seviyorum ” demekmiş müthiş bence
Nurr1 Happykariner inşallah tez Zaman da olur rabbim sağlık sıhhatli evlat,evlatlar nasip etsin canım gönlüne göre inşallah aminn 🤲🏻