Beyzamutluu Selam kızlar tekmeyi makatta veya kasıkta,vajinada hissetmem normal mi sizce ? Var mı yaşayan
glsm_kr8383 Beyzamutluu Ayy valla ben. 29 +5 im bi kaç gündür böyleyim. Hastaneye gidicek tim o kadar kötü oldum ki 2 gün önce sanki ayaklarıyla afedersin özel bölgem e vuruyo hele de ayaktayken kötü oluyorum ve çok merak ediyorum sebebini
Busrabusra33 Beyzamutluu aynı ben de var öyle durum vajina bölgesinde kasıklarda hissediyorm 31+6 acaba aşağıya mi indi bebisler
Sblatc Busrabusra33 bende kasıklarda küçük hareketler hissediyordum el gibi doktora gittiğimde başının aşağıya döndüğünü söyledi.
Sblatc Beyzamutluu tabi oluyo benim daha çok öne doğru oluyo arkada pek hissetmiyorum. Dün gece o kadar bastırdı ki eli ya da başı çıkacak dedim heralde kaç dk öyle yaptı🤪
Busrabusra33 Sblatc Ayni benimde öyle özellikle sol kasıkta vurma gbi bsey.Basi aşağıda olması erken doğum olmaz degilmi Allah korusun
Beyzamutluu Ay kızlar henüz 27 haftaligim öyle olunca korkuyorum ( bu arada kasılmaların var erken doğum riski o yüzden ekstra korktum) ama normal sanırım direk tekme atıyor çünkü oralara🤷
Minoo01 Beyzamutluu senin gene yeni başlamış. Ben hep kasıkta 😂 32 haftalığım ayaklar kasıkta. Sanki çıkacak o kadar yakın yani çıkışa.
ZZeynepP1903 29+4 haftalıgım bende iki gündür öyle daha cok hıssedıyorum sanki böyle dokunuyo gibi anlam veremedım 🤦🏻♀️ Agrımda oluyo ara ara
Beyzamutluu Benim de kasılma ve ağrılarım var yarın doktora gideceğim . Allah herkese zamanında doğum nasip etsin korkuyorum erken doğum olur diye
Sblatc Busrabusra33 Tam bilmiyorum ama 20 li haftaların sonlarında dönüyo bazılarının benim 30 lu haftaların başıydı sanırım. Pek bilgim yok doğum konusunda
Ozlem2206 Beyzamutluu evet hatta afedersin popomda bile hissettiğim oluyor doktora sordum ayakları aşağı döndürmüştür çok normal dedi
Busrabusra33 Ozlem2206 hm ayakları mi aşağı dönüyor ben başı aşağı donuyo biliyodm çok acemiyim pek bsey bilmiyorm
Busrabusra33 Ozlem2206 ahh😀yok onu demek istemedim hani doğum kanalına iniyo ya baş aşağı öyle mi oldu demek istedim doğuma yakın öyle oluyo yaa
Beyzamutluu Ozlem2206 bugün doktora gittim başı asagidaydi. Başıyla da ittiriyor sanırım tekme olmasa da hareket edince kafası makat ve vajinaya baskı yapiyor 😂