Asyapolat80 yeni doganlar cok cabuk buyuyomus canim o yuzden yeni doganlari az 3 6 ay arasini dhaa fazla almalisin. Ben 4 tane hastane cikisi aldim 5li, sapkasi eldiveni yakaligi var pj masida patikli, 5 6 tane uzun kol zibin aldim beyaz, 5 6 tane kisa kol zibin aldim. 2 tane 3aylik tulum aldim fermuarli. 12 tane corap aldim 6li satiliyodu. 18 tane agiz mendili aldim yenidoganlar cok kusuyomus. 2 tane muslin ortu aldim ince battaniye gbi onlar 4 tane falan kalin battaniye aldim (kiş bebegi benimki) ates olcer aldim, burun apiratoru aldim, 2 tane banyo havlusu aldim, bunlari organize etmek icin organizer kutu aldim 3lu. Biberonu kayinvalidemler aldi cam biberon icinde gaz onleyici aparati var ama daha kullanmadgim icin oyle m bilmiyorum. Sut pompasi aldim elektirikli ama sart degil sutun gelmezse yada sutunu arttirmak icin kullaniliyo. 2 paket 100lu 1 numara molfix aldim indirim gunlerinden. Yenidoganlar gunde 8 10 beze kadar kullaniyomus. Bepanthol pisik onleyici krem aldim, baby me camasir deterjani ve yumusaticiisni aldim kokulari yok ama yumusacik yapiyo. Bebek arabasi travel sistem aldim puset ve diger tasima aparati icinde adini unuttumsimdi. 2 tane uzun kol onden dugmeli pj aldim LC den terlik aldim bide