mom3516 Sürekli burada bişeyleri soruyorum ama cidden can sıkıcı bi olay. Covidim ve tat koku yok. Gelmesi için bişeyler yapan var mı? Nasıl geri geldi ve ya ne kadar sürede geldi?
superrmomy mom3516 3 ay oldu atlatalı yeni yeni geliyor. Kişiden kişiye değişiyor bir tedavisi yok doktora gittiğimde beslenmene dikkat et vitaminlerini düzenli al demişti.
Deletedmom15262 mom3516 canım geçmiş olsun Allah şifa versin burnuna tuzlu su yapıp temizle kahve sarımsak koklayarak egzersiz yap kişiye göre gelme süresi değişir kimyasal sakın koklama
melikeayna mom3516 Ben bundan 1 ay önce hasta oldum tat koku gitti 2 hafta boyunca. testimde negatif çıktı. 2 haftanın sonunda önce tat sonra koku kendiliğinden gelmeye başladı ama covid miydim bilemiyorum
Hly06 mom3516 5 ay oldu atlatalı ama hala tam anlamiyla tat koku gelmedi. Ocakta neler yaktim yangin çıkmaya ramak kalmıştı ama gram koku almadım. Simdi de cok az bazi seylerin kokusu var ama onunda dibine kadar girmem lazim kokuyu alabilmem için. Nasil geçecek bilmiyorum care arıyorum. Belki dogumdan sonra gelir
mom3516 Deletedmom15262 deneyim bunlarııı çok teşekkür ederiim. Bide üstüne uçuk çıkardım acılar içindeyim
Deletedmom15262 mom3516 acil şifalar canım🌸 tuzlu suyu burnuna çekince uçuk varsa acıtır biraz geçsin uçuk öyle yaparsın 🌸
Baranzeynep melikeayna bende aynısını yaşadım test vermemiştim benden üç dört gün sonra eşimde belirti başladı o test verdi pozitif çıktı dolayısıyla bende pozitiftim😂
mom3516 Hly06 çok can sıkıcı bi olay bende ocakta mandalina falan yaktım az önce ne yemek yiyesim geliyor ne yemek yapasım
Hly06 mom3516 sıkmayın canınızı insan alisiyor benimki kac ay oldu ilk baslarda cok zordu ama en azindan mide bulantisi veya yanmasi olmuyor. Ne yediğinizi cok anlayamıyorsunuz. Hatta ben bu surecte tuzu kestim çünkü tuz tadi bile yok. Sadece susadigimda anliyordum tuzlu bir sey yediğimi. İnsallah dogumdan sonra gecer diye umut ediyorum en azindan bebeğimin kokusunu alayim istiyorum
Hly06 mom3516 sıkmayın canınızı insan alisiyor benimki kac ay oldu ilk baslarda cok zordu ama en azindan mide bulantisi veya yanmasi olmuyor. Ne yediğinizi cok anlayamıyorsunuz. Hatta ben bu surecte tuzu kestim çünkü tuz tadi bile yok. Sadece susadigimda anliyordum tuzlu bir sey yediğimi. İnsallah dogumdan sonra gecer diye umut ediyorum en azindan bebeğimin kokusunu alayim istiyorum
melikeayna Baranzeynep Valla hasta olduğum sürede kardeşlerim bizde kalıyodu eşime onlara falan kimseye bulaşmadı anlamadım valla
Failknr mom3516 arkdaşımın 1 haftada geldi başkasının 1 ayda. Takmayın kafaya zamanla geliyor. Bol bol c vitaminiii
Gmzeucr mom3516 merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız ben size tat koku konusunda bili sormak istedim ben nezle tarzında oldum bügün üçüncü gün burun akıntım oldu sadece ateş öksürük tarzında hiç birşeyim olmadı o yüzden covidden şüphelenmedim ama dün sanki koku ve tat alamıyo gbiyfim hani koku alamamı burnum tıkalı olduğu için düşündüm ama tatlardada skntı var sanki yani siz tat alamıyorum derkn hani tatli ekşi hiç birşeyi ayırmayacak şekildeni alamıyosunuz
Gmzeucr mom3516 çünkü ben hani bal yiyosam tatlı olduğunu alıyorum ama bal tadi gibi değil çikolata yiyorum tatlı ama çikolata tadı yok o şekilde bir tat sorunum var bugün gidip test yaptırmak istedim ama yani nezleye bağlıysa prkte gtmek istemiyorum hastaneye o yüzden size sormak istedim
mom3516 Gmzeucr benimde sizin gibiydi sonra tamamen gitti şuan ne koklasam aynı ne kokusu var ne tadı çorba içiyorum su gibi sıcak su içiyorum gibi oldu nezle gibiydim ve günlerce gitmedim suan göbekten iğne oluyorum bence ihmale gelmez lütfen en azından bi test verin
2107 mom3516 bende keçirdim1ay oluyor ilk baya gitmışdı ama gerı geldi yavaş yavaş koku tatda hamile olduğum için bilmiyorum onunla mı alakalı yoksa covitle mı alakalı
Gzde87 Öncelikle geçmiş olsun🙏🏻 Bende temmuz ayında 22 haftalıkken covid geçirdim ve tat koku bendede gitti evet cok can sıkıcı bi durum ama emin olun geri geliyor benim 20 gün falan sürdü tat koku kaybım sakın umutsuzluga kapılmayın🙏🏻 Ben sirke ile gargara yaptım gün içinde ayrıca kahve vs falan koklayın umarım en kısa sürede gelir
misirveannesi Benim 5. Gün tat koku tamamen gitmişti, garip sekilde gittikten 3 gün sonra ilk koku geri geldi (parfüm kokladım) ertesi günde tat geri geldi. Çevremde benim kadar kısa sürede geri geleni görmedim. Ama nedendir bilmiyorum
Gmzeucr mom3516 teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende en iysi test verim içimde bu şüpheyle kendimi yemektense
Yaprak- Benim tam 1 yıl olmak üzere ilk 4ay sıfır koku ve tat soğan sarımsak yemeyen ben hepsini yedirdiler bana sonra bi kokular gelmeye başladı ama çamaşır suyu gibi herşey yine sonrası deyişti sanki kötü ter kokusu gibi bi parfüm sıkıyorum iğrenç bi koku geliyor düşünün doktora gittim iki tane fısfıs verdi ama fayda etmedi