zeynepdurunun_annesi Kızlar Merhaba, ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyız haliyle. 6. haftadayım şuan ve geçen gün canım aşırı cips çekti. Aşermenin nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için anlayamadım. İlk aylarda aşerme olur mu yoksa sadece canım mı çekmiştir? 😂
Elanurgvn61 zeynepdurunun_annesi Canım ben 16. Haftadayim ilk asermem acı biber turşusu oldu ama ben rüyalarımda gördüm gözümü kapatınca sanki önümden tursular akıp gidiyordu ağzım Dan sular akiyordu doktora söyledim gerçekten asermişsin sen dedi🤣🤣🤣
Mrv1007 zeynepdurunun_annesi 23. Haftamdayım hala aşerme ile can çekme arasındaki farkı yaşayamadım 🤣🤣 sanırım aşerme cok daha yogun bir duygu, bir şeyler aşerip ağlayan arkadaşlar falan olmuş hahaah. Mesela ben canım bi şey cekti diyorum, sonra bakıyorum kalmamış aa neyse sağlık olsun yemeyiveriym diyorum. Galiba bu aşerme değil 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gizem1988 Can çekmesinden farklı bi durum, o şeyin kokusu geliyor devamlı burnunuza, normalde kokusu olmadığını düşündüğünüz bişeyin bile kokusu geliyor:))