ecemsmomm 33+5 iz son bir haftadır sümüksü bir akıntım var acaba parça parça nişanımmı geliyor? Daha önce idrar yolu enfeksiyonu geçirmedim başka şikayetimde yok acaba nişan olabilir mi ?
Elsu26 ecemsmomm 33+6 haftalık hamileyim bende de geliyor ara ara ama nişan pempemsi olması gerekiyormuş yani normal akıntı geliyor nişan değil 😊
Pcoslubiranne ecemsmomm sanmiyorim.nisan olacagini.Nişani tikac olarak dusunun parca parca akacagini sanmiyorum sumugun daha yogun ve kivamli hali gibi dusunun.
Tugba61 ecemsmomm 35 teyiz yaklaşık 2 haftadır ara ara yaşıyorum tarif ettiğiniz gibi şeffaf sümüksü uzayan. Ama her gün değil 3 4 Günde bir belki. İdrar testi yaptırmıştım bu süreçte zaten onunla alakalı değil. Muhtemelen doğum yaklaştıkça olacak olan birşey
bsrakaradayi ecemsmomm bende sizin gibi düşünüyordum sonra google amcamıza yazdım mideniz bulanmazsa nişan görüntüsüne bakın derim bizden gelenlerle alakası yok 😂
Seyda5234 ecemsmomm bende 33+6 haftalık hamileyim 32 haftadan beri sarı sümüksü bir akıntım var bende ilk başta nisanim geliyor sandım çünkü erken doğum riski var suyum azaldığı için Ama nişan koyu ve kanli oluyormuş herelde
Laleozkan_09 ecemsmomm nişan pembemsi veya kahverengimsi oluyormuş. Doğumdan 1 hafta önce ya da 1 ay önce ya da doğumdan sonra da gelebilirmiş. Bugün bi kadın doğum uzmanından dinlemiştim