GizemEvren 16 haftadan sonra hareketlenmeye başlıyo büyük ihtimal tekmedir. İlk hamileliklerde geç hissediliyormuş bende geç hissetmiştim rabbim isteyen herkeze nasip etsin...
Laleet GizemEvren aminnn.. Çok mutlu oldum bugün hem miniğim hem de sizin sayenizde valla.. İçim kıpır kıpırrr 😍😌🌺
GizemEvren Laleet ben şu anda 29+1 deyim. O ilk tekmelerini hiç unutmuyacaksın 😀 şimdide neden tekme atmadı diye kafana takmaya başlıyorsun
SerpilPalaAkta Ben 18 haftamda hissettim oğlumun maşallahı var sürekli hareket halinde 💙 Şuan 20.haftamdayım
Laleet SerpilPalaAkta Allah hepimizin sağ Salim bir şekilde kucağımıza alabilmemizi nasip etsin yavrularımızı.. Gerçek bir mucize 🌺
baharclk Laleet canım bende o dönemlerde daha çok 18 haftada hissettm damar atması kalp atması gibi iki üç kez bebekten kaynaklı tbkide hamile değilken öyle şeyler hissetmediğimize göre
Laleet baharclk ya evet ama birçok kişi bebek değildir dedi çevremden.. benim de kafam karıştı yani normalde karnım atmıyordu sonuçta pıt pıt 😂 neyse artık Emin’im 🌺🌺
baharclk Laleet Evet öyle diyen oluyo zatn bebeğin net kendi tekmesi falan değil daha tekme atcak kadar gelişmedi ama ondan kaynaklanan hareketler yani
poyrazege111 Laleet bende 17 .haftada başladı hafif tekmeler şuan 21 haftalık oldu her geçen gün gücleniyo tekmeleri ilk hissettiğim zamanlar Uzanıp elimi koydugumda daha iyi hissediyordum şimdi ayakta bile atinca hissediyorum tekmeleri çok güzel bisey ama ya😍
Laleet poyrazege111 di miiiii ben hamileliğimde bulantı kusma hiçbir şey yaşamadım başında.. O yüzden de hiç hamileymişim gibi gelmiyordu bana. Dün ilk defa gerçek anlamda hamile olduğumu hissettim 😍
Laleet kelebek77 tabii ki hissedeceksiniz. İlk gebelikte kişiden kişiye değişiyormuş bebeği hissedeceği zaman.. Sadece biraz sabır 😍🦋
Huriye3509 Bende 21+6 hamileyim ilk gebeligim olduğu için 19. Haftadan itibaren hissetmeye başladim kizim çok hareketli hiç durmuyo habire geziniyo ama doktor sölemişti ilk gebeliklerde 18.-21. haftalar arasinda hissetmeye basliniliyomuş 😊