babyhapyy_12 Kızlar bugün 4. Ayıma girdim çok şükür folik asit kullanıyorum ama 5 tane tek kalmış sizce daha içmelimiyim yoksa kalsın mı ilk 3 ay kullanılıyor diye biliyorum
Merve_KOPUK babyhapyy_12 doktorun daha net bilgi verir canm ben 29.haftamdaym hala kullaniyorum mesela 😊
Merro babyhapyy_12 benım dpktorum 12. Haftada demire başlattı folikasiti bırak dedi çnkü demir ilacının içinde folikasit oldugu için
aygnaygn Merve_KOPUK benm doktorum da kullan dedi 5 aya kadar kime desem kullanlmaz vs diyor sevindim tek değilmisim canm bende kulllanyrm hala cogunluk 12 haftada birakiyormus benm doktorum sonuna kadar da kullanablirsn dedi
Aslylmz Benimde öyle kalmıştı biraz doktorum yeni ilacımı yazıp folik asiti bitirince ona devam etmemi söylemişti ☺️
Merve_KOPUK aygnaygn aynen benimde öyle her ay kontrolüm var her seferinde soruyorum tamammi devam mi diye ama devam diyo hem içeriğine bakınca sakıncalı bisyde yok gönül rahatligiyla kullaniyorum yani 😊
Azra_Mom Benim doktorum da bırak dedi 12. Haftadayım demekki kişiden kişiye değişebiliyor doktora sor en iyisi bencede
Azra_Mom Merro evet Demir eksikliği çıktı Demir ilacına başladım ama kan tahlili almadan önce bırak demişti zaten onunla ilgili değil sanırım
Azra_Mom aygnaygn hayır sanırım gerek duymadı son gittiğimde 7 tüp kan aldılar bütün değerlerime bakıldı sadece demir ilacı yazdı