Zeliha_27 Tek yumurta ikizlerinde kan akışı oluyormuş. Birinin suyunu diğeri alıyor, diğerinin artarken diğerinin azalıyor. Böyle devam ederse lazerle müdahale edilecek. Başına gelen var mı
Edakeskin Merhaba ben 21.haftada detaylı ultrasonda ögrendim o hafta fark %25 ti su an 26.haftadayım fark %18 ilerlemedi yani düstü umarım sizinde öyle olur Zeliha_27
Zeliha_27 Edakeskin bende 21+3 de öğrendim. Bizde de fark %6. Haftaya tekrar bakılacak, inşallah bizde de fark kaybolur. Sizin adınıza çok sevindim, mevlâ sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💐
Edakeskin Zeliha_27 hic korkmayın sizin farkınız bizden cok cok düsükmüs Allah’ın izniyle fark ilerlemez.Sizde saglıkla kucagınıza alın ins 🙂
MelekPotter Zeliha_27 ben perinatologa gittigimde aradaki farkin yuzde 25 ve uzeri olmasi sorun demisti. Sizin o kadar fark yok neden operasyon dediler ki?
Zeliha_27 MelekPotter o an çok ağladığım için soramamıştım ama sonrasında araştırdım, dediğiniz gibi %25 ve üzerine bu teşhis konuyor diye okudum çoğu yerde. Pazartesini bekliyoruz tekrar görmek istedi.
MelekPotter Zeliha_27 cift yumurtalarda bile fark oluyor. Sizin farkiniz cok degil hic uzulup de moralinizi bozmayin. Çok cok az sizin aradaki fark.. Emin olun doktor bile onemsemicektir 😊 surekli takipte olun ama fark surekli bakilsin. Dedigim gibi biz en iyi doktora gittik bu konuda ve onun dedigi yuzde yirmibes uzeri sikintili.. Doktorlar mecburen riskleri sayiyolar ama sizin daha o asamaya gecmesi icin cok cok acilmasi lazim farkin..