Tugceliko19-19 Kızlar pazartesi doğum yaptım sezeryan ağrı vs olması normal farkındayım ama ameliyat yerinde aşırı yanma yaşayan var mı beni yürütmüyo bu yanma sanki ameliyat yerine biber sürmüşler gibi ölüyorum nefes alamıyorum
Merveelisa Tugceliko19-19 evet öyle oluyor daha çok yenisiniz zamanla gecicek bol bol yürüyün yatıp kalkarken daha fazla acıyo o yüzden oturmak daha iyi oluyor
Merveonay Tugceliko19-19 ben öyle birşey yaşamadım canım enfeksiyon kapmış olabilirsin doktorunla bir görüş istersen
Hnzd11 Tugceliko19-19 Bende de yanma ve cok agri vardi oturup kalkarken yururken 2 kat yuruyordum enfeksiyon riski olabilir ben erteledim aman normaldir sonucta bi ameliyat ic dikisler de var falan dedim ama enfeksiyon kapmisim canim dikislerim kizardi ve sisti sonrasinda 14 gun igne kullanmak zorunda kaldim cok zor gecti lutfen ihmal etme doktorunla iletisime gec hemen
Tugceliko19-19 Merveelisa ah bi yürüyebilsem böyle bir yanma ben hayatımda yaşamadım ameliyat yerim çok yanıyo yürütmüyo ki beni yatınca geçiyo ama
Tugceliko19-19 Senayyalcin neden yanma oluuomuş ameliyat yerinde bi bilginiz var mı ? Yatınca geçiyo ama
Merveelisa Tugceliko19-19 yatarsaniz daha zor geçer iyileşmesi için yurumelisiniz ilaclariniz vardır zaten düzenli kullanın bir iki güne o yanma hissi gidiyor