Sevimlianne_adayi Çatlama iğnesi olalı aşılama olalı 5-6 gün oldu eşim test yap falan dedi bir de benim aşılama da narkoz vs vs olmadı direk sperm enjekte edildi normalde böyle mi oluyor
Fatosduzgun55 Sevimlianne_adayi evet asılama da narkoza falan gerek yok zaten cok kısa surelı bı ıslem. Test ıcın bence erken yapmayın daha cıkmazsa demorolize olursunuz bence 2 hafta gecınce yapın. Dr soylemıstır gercı yapıcagınız zamanı hakkınızda hayırlısı olur ınsallah hayırlı haberler verırsınız
Umutluanne1 Sevimlianne_adayi test yapsan bile pozitif çıkacak sonucun . Çünkü çatlatma iğnesinde beta HCG hormonu var o hormon sebebiyle pozitif çıkıyor . Hiç boşuna yapıp da heveslenme . Tecrübeyle sabit malesef başıma geldi 😔🤦
Sevimlianne_adayi aynam ben çok zayıfım 38 kiloyum ben hissetim ama bünyeden ve insandan insana değişir
Fatosduzgun55 Sevimlianne_adayi ben cok uzun yıllar once yapmıstım asılamayı benım dr umda 2 hafta sonra yap demıstı ordan aklımda kaldı..
Selda96 Sevimlianne_adayi canim siz ne zamandan beri cocuk dusunuyorsunuz catlatma ignesini neye gore yapiyorlar
Sevimlianne_adayi Selda96 canım bir buçuk sene oldu ondan önce bir dış gebelik var uzun süre olmayınca yapıyorlar normalde ilk çatlama vururlar onda olmazsa sonra aşılama ole ama benim ikisi 2 gün ara ile direk yapıldı
Selda96 Sevimlianne_adayi benim de 6 aydir olmuyor malesef senin icin en hayirlisi neyse o olur insallah