Merve_0109 Ben neden doguramiyorum sabahtan belidir karşıma doğum hikayeleri çıkıyor 😭😭😭 hastneye gitsem beni yatırırlarmı pikolejim bozuldu resmen dün akşam oturdum aglamya başladım salya sümük 🤦🤦🤦🙆🙆🙆🙆 38 haftalığım
Merveonay Merve_0109 daha dur erken başlamışsın bende 40-41 falan sandım baştan okuyunca yazını 😀 sezaryen istersen hemen alırlar haftan müsait bi görüş doktorunla
Kbrayankkk2 Merve_0109 ben 38+5 de doğurdum ama sezeryana girdim ozelde devletse bekletir suyun vs gelmediyse beklersin
Merveonay Merve_0109 Benimde nişanım geldi 2 hafta sonra doğum yaptım o belli olmuyor hemen olacak diye birşey yok 2 haftan kalmış zaten bugün yarın gelir spuat yap eşinle ilişkiye gir hızlandırır bunlar canım belki
Smsmsm2610 Merve_0109 bende öyle herkes doğurdu sezeryan olcam ama bir haftam var maalesef devlet 39 da alıyor sabredemiyorum ve sanclanyorm da ama yeteri kadar değil
Merve_0109 Smsmsm2610 Benimki normal gözüküyor ama bilmiyorum 3 cm açıklık vardı acaba ilerlemişmi bir hafta önce gittim yatış yapmadılar simdik gitsem acaba ilerlemişmidir çok okuyorum sancim yok ama açılmam var doğuma alındım diye postlar çok gördüm bende onlardan miyim acebaaa😅😅