Enesinannesiyim Durubebegim Benimki 29+5 te 1464 gramdi şuan 30+5 olduk boyuda 1 hafta önce 37.35 cm acaba hem kısa hemde zayıf mi 🙄
Durubebegim Enesinannesiyim doktorun ne dedi normal dediyse tamamdır bana haftasıyla uyumlu dedi ama Gine’de zayıf bir bebek annesi dedi
mor_menekse1 Emineikiz aralarında hafta farkı var mı canım küçüğü sanki biraz zayıf gibi 😊 sordunuz mu sebebini
Emineikiz mor_menekse1 detaylı ultrasyonda baktılar birbirinden bagmsz plasentaları da ayrı dedi şu anda sıkıntı yok dediler
Eliza22gzm aysozcann benim kız 1 hafta önde gidiyor bende kilolu diye tedirgin olmuştum ama doktorum bebek kilosunun sağlığı ile ilgili alakası yok tamamen genetik dedi
Deletedmom_33 Derin34-23 25+4′de 1009 Gr 34 cm idi. Şuan 00 itibariyle 27 haftalık oluyoruz. Bir sonraki muayene 17’sinde 😇
hamisanne_63 ipekkizim2601 evt biraz tombiş bir bebişim var 🙈 gelişimi iki hafta önde kafa gelişimi de 3-4 hafta önde 🤷🏼♀️
ipekkizim2601 hamisanne_63 bizim bebisimizin de boyu uzunmus haftasına göre Allah’ım sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin hepimize
mor_menekse1 Emineikiz inşAllah canım Saglıkla gelsinler 🤗 bizimde fark ikizlerimizde inşAllah sağ sağlim doğarlar Rabbim yardımcımız olsun :)