Pemberuya Arkadaşlar merhaba geçen haftalarda betam 3.72 iken bugün 0.09 çıktı bunun nedeni nedir bilen yazabilir mi?
annesinin_beybisi Pemberuya kimyasal gebelik canım betan tam yükselmeye başlarken düşünüyor sağlıksız olduğu için vücut bunu anlıyor ve atıyor daha gebelige dönüşemeden
Umutluanne1 Pemberuya 5 üzeri hamilelik sayılıyor malesef canım . Adet döneminde bile bazı kadınların yukseliyormus 13 e kadar . O yüzden umutlanmani istemem malesef 3 değeri negatif 😔
Pemberuya Asli0611 Evet ama Benim reglim 1 hafta gecikti bende bugün kan verdim beta böyle çıkınca düşünce yani şaşırdım o yüzden merak ettim
annesinin_beybisi AryaBebek ama yükselmeye başlamış illa 5 olmasına gerek yok gebelik için 5 ve üzeri olması gerekiyor henüz gebeliğe ulaşamadan vücut atmış.
Pemberuya annesinin_beybisi Peki reglim neden bu kadar uzadı geçeli 8. Gündeyim enfeksiyon dedi ebe ama… bilemedim
Tubas1 Pemberuya genelde hamile olmayanlarda deger 0 yada 1 çıkar seninki 3 çıkmış aslında her şey yolunda gitse gebelik başlangıcı sayılır aetması beklenilir ama büyük ihitmal kşmyasal gebelik saglıksıs gebelik olduğu için vucut atmış sonradan
Pemberuya Tubas1 Anladm hayırlısı ☹️ internette yazıyor ki regl kanaması ile atılır bende herhangi bir kanama olmadı bu neden peki