gulsm_34 Tecrübeli anneler yardımcı olursa çok çok mutlu olurum bu hafta kontrolüm vardı tansiyon14/9 çıktı şimdi idrarda protein eser görünüyor ne olur acaba yaşayan var mı böyle normal doğum yapabilir miyim
guzellanne gulsm_34 evet canım 37+0 da doğumum oldu benim gebelik zehirlenmesi bende normal doğum yaptım tansiyonum sürekli kontrol altında tutularak yapılmıştı. Bende devlette doğurdum teşhis koyuldupu gibi yatışım yapıldı
Zeytin20 gulsm_34 eser miktardaki önemli değil fakat tansiyon da olunca gebelik zehirlenmesi ihtimali yüksek. Sizde evde ara ara ölçün. Geçmiş olsun yarım ertemeyin gidin haftanızda ileri riske atmaya değmez
Umay34 eser miktarda diyor öncelikle korkmayın.. bol su için bendede eser miktarda çıkmıştı şimdi normale döndü. böbreklerde kum problemi olabilir enfeksiyon olabilir. tam idrar tahlilinizi görmek lazım ama önceliginiz elbette doktorunuz olsun.
sedacelikss Benim çok uzun haftalardır eser protein çıkıyor 32.haftaya geldik eser çıkabilir normal dedi doktorum. Tansiyonu takip ettirip o 16lara vs gelirse sezeryana yönlendirirler muhtemelen sizi tansiyon takibi önemli olur.
gulsm_34 guzellanne siz başakşehir çam ve sakura da doğum yapmıştınız demi bende oraya gidiyorum kaç kere ölçüldü14/9 çıktı Bi tane de 16/9 çıktı dinlendim ölçtülwe tekrar 13/8çıkto asistan doktorlar yarın tekrar gel dedi büdaha gideceğim ama çok korkuyorum normal doğum görünüyor dedi ama ne olur bilmiyorum
guzellanne gulsm_34 evet canım çam sakura da doğumumu yaptım. Benim 16 çıkmıştı 14 çıkmıştı bide protein kaçağı de olunca hemen yatışım yapılmıştı. Bir kişi daha vardı çam sakurays giden bu durumdan burada oda normal doğurdu. İnşallah sende büyük ihtimalle normal doğum olur haftan gelmiş zaten bekletmezler büyük ihtimalle seni de
gulsm_34 guzellanne peki doğumunuz nasıl oldu suni sancı mı verdiler sistem nasıl ilerliyor yatış olduktan sonra
gulsm_34 guzellanne doktor çıktı yoksa dedi bekle sonuçlarını seni acile yönlendirebikirim yarış için
gulsm_34 Zeytin20 haftalık ölçüm yapmıştım o zaman bişe çıkmadı geçen hafta da normaldi bu hafta birden oldu anlamadım yani
Zeytin20 gulsm_34 yüksek tansiyonda günde 4-5 kez ölçülmeli belli saat aralıklarında. Bunları not almalısınız ve doktora gittiğinizde göstermelisiniz.