Mom54544 Yahu gece kızım emdi ama tam emmeden uyudu Cok zorladım emsin yarım birakmasin diye ama nafile sonra ki uyanışta bı baktım sağ göğsüm acıyo ve şişmişti yine o gogusumu verdim boşaltsin diye ama halen var şişliği biraz acısı da var masaj yaptım falan geçmedi napicam ben @Deletedmom9823 @Aag06
Kuzulkurt Mom54544 sağma makinası varsa sağabilirsiniz ya da elinizle biraz sağım yaparsanız rahatlarsınız ☺️
Kuzulkurt Mom54544 duş almaya fırsatınız varsa sabunla masaj yapabilirsiniz o zaman kuzumu sütten kesince öyle rahatlıyordum, önce ılık suyu tutup sonra sabunla masaj yapıyordum iyi geliyordu.
Mom54544 Kuzulkurt aklıma geldi duş da şu an yapamam 47 günlük minnoş kızım 1 saattir uykuya dalma çabasında poposunu pışpışlıyorum bırakınca uyanıyo sıpa 😂
Kuzulkurt Mom54544 Allah yardımcın olsun 🙏 daha çok sağım yap biberona rahatlarsınız belki benim başka çözümüm yok maalesef 🤷♀️😂
Mom54544 Kuzulkurt amiiiiin inşallah geçer ne kötüymüş ya hiç böyle olmamıştı emmedigi 10 günde bile 🤦
Mom54544 Deletedmom9823 kız sagıyorum ama fayda etmedi manuel de değil elektrikli bide vakum gücü yüksek anlamadım bizimki gelsin duşa gircem diyodum kendi kendime akaama misafir çıktı 🤦
Mom54544 Kuzulkurt hemde ne emmek saat başı bazen yarım saat 🤦 meme delisi çıktı başıma vermeyip oyqlamaya çalıştıkça hırs yapiyo