Öncelikle hamilelikte o kadar çok sıkıntı çektim ki ilk üç ay bulantıdan yataktan çıkamadım sonrasında şeker hastalığımın başlayıp insülin başlamam son ayda böbreğimin büyümesi anlayacağınız hamilelikte gezmediğim doktor kalmamıştı neyse doğuma geçeyim ben hayatımda hiç ameliyat olmadığım için sezeryandan çok korkuyodum doktorum saolsun beni her seferinde motive etti bütün kötü düşüncelerimi söylememe rağmen bıkmadan hepsine karşılık verdi ameliyat günü gelip çattı ben gitmemek için direniyorum eşime gel vazgeçelim diyorum ama karnımda kaldığı her gün bana zarar veriyordu o yüzden hastanenin yolunu tuttuk ben ameliyat odasına girene kadar kararımı vermemiştim saolsun hemşireler hep yardımcı oldu hepsi ayrı ayrı ilgilendi ve beni istediğim ama korktuğum belden uyuşturmaya ikna ettiler ne iğne vurulurken ne sonda takılırken hiçbir şey hissetmedim çünkü hemşirelere benimle konuşup beni oyalamalarını istedim aklımı oraya vermedim soyununca biraz üşüdüm ama soğuk yer ısıtma cihazı falan verdiler ben masaya yatınca doktorum geldi ve en doğru kararı verdiğimi söyledi ki gerçekten öyleydi ameliyat sırasında dediğim gibi hiçbir şey hissetmedim 10 dk sonra bebeğimi gördüm ve yanağıma dokunması bambaşka bi duyguydu çıktığı anı görmek sonrasında vakit hiç geçmedi tabi bana sürekli bebeğimin yanına gitme isteği doktorum bile şaşırdı bu kadar korkuya rağmen hafif atlatmama odaya çıkmamla oğluma kavuşmam çok uzun sürmedi ama maalesef oğlum anne karnında pislik yuttuğu için 2 gün küvezde kaldı iyiki doktorumu dinleyip beklemeden sezeryan oldum ben akşamına ayaklandım bebeğim için ertesi gün sabah tek başıma yürüdüm duşumu aldım hastaneden akşama çıkmam gerekirken sabah çıkış işlemlerimi başlatıp hemen bebeğimin yanına gittim o kadar da kısa sürede atlattım çok şükür 😊 uyuşukluk geçerken sonda çıkarılırken ne ağrı ne baş dönmesi gibi hiçbir problemim de olmadı çok şükür sezeryandan korkup da mecburi olanlara tavsiyem hiçbir zaman kötüyü değil her zaman bebeğinizi düşünürseniz her şeyin üstesinden gelirsiniz biraz uzun oldu ama kusura bakmayın istediğiniz soruları cebaplayabilirim sonrasında Happy kıds beni bekliyor 😊