Brtn_ysf alparslanannesii1661 bende dün doğum yaptım 8 cm açıklıktan sezeryana aldılar iyiyiz çok şükür ama doğumhanede geçridiğim 18 saat çok kötü bir anı olarak kalacak 😅
Bebiscann alparslanannesii1661 çok sevindim bitanem rabbim evladını salihlerden eylesin inşallah sana da sifa versin gözlerim seni aradı hep😍😍😃🙏🙏🙏💙💙
Acemi_anne61 Alparslaninannesii alparslanannesii1661 bak anket açarım isteyenler istemeyenler diye 😂 anlatmak mı istemiyorsun yoksa korkarız diye mi anlatmıyosunnn
alparslanannesii1661 Acemi_anne61 gercekten korkarsiniz diye anlatmıyorum yani öyle kolay olmadı benim için etkilenmenizi istemiyorum 🙏
Mom54544 alparslanannesii1661 Ayyyy çok sevindim nihayet gekdi küçük bey 🤭 Allah analı babalı büyütsun bacım Aaaa niye oyle bı anda doğum değişti acaba yaaa Allah Allah gerçi sonu güzel bitti boşver hikayeyi falan kuzum
Bebiscann Fasulyeninannesi1 sende inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini canım fasulye yi çok merak ediyorum sağlıkla gelsin inşallah 🙏🙏❤️❤️
Happy_001 alparslanannesii1661 Gozun aydın olsun canım Rabbım saglıkla buyutmeyı nasip etsin 😍😍😍ben diyordum senden once dogurrum ama olmadı 😀😀😀bende diyorum nerde denk gelmiyoruz hıc meğersem dogurmus😍😍
hepoyleolurzaten alparslanannesii1661 Yaaaaaaaaa 😍😍 Çok sevindim hayırlı olsun, analı babalı sağlıkla büyüsün İnşallah 🙏🏻😍
Acemi_anne61 alparslanannesii1661 of kıyamam 🙁 ama şimdi yanında yaa doğmuyor diyorduk gelmiş küçük boklu 💙
Ayguns alparslanannesii1661 hadi gözünaydın önemli olan ikinizinde iyi olması 😍😍 sağlıkla büyüt canım
Cilekliruyam alparslanannesii1661 hayırlı olsun seni yorumlarda görüyordum çok sevindim inşaallah bende doğururum 39+4 teyim 🥰❤️
Belacivciv alparslanannesii1661 Yaa ben de diyorum nereye kayboldu meğer doğurmuşsun😅 Hayırlı olsunn allah analı babalı büyütsün🌸 İkinizde sağlıklı ve iyiyseniz gerisini düşünme boşverr🌝
alparslanannesii1661 Belacivciv hic giremiyorum buraya 😂 hic vaktim yok ınsallah canim darisi hepinize ♥️😍