Aygu9198 16 haftalık hamışler nasıl gıdıyr neler yapıyrsnz bulantı kusmanınz gectı mi ben hala su içemiyorum benım gibi olsn var mı 😓😑
MerveeD Aygu9198 yarın 15 haftalık olacagız benımde hala mıdem bulanıyor her sabah prilam Dr ıcıyorum ama 10 haftalık Ken bır kere kusmam oldu baska hc kusmadım cok sukur bıde tabı halsızlık kasık agrısı var bende
as2121 Aygu9198 17 haftalık oldum prilam içmezdim bulantı hala devam ediyor o ilaç sayesinde yiyip içiyorum.
Sibel_l3 Aygu9198 15+1im bulantılarım 13de geçti ama yinede sabah olunca bı tane prilam içiyorum, 4 5 gün icmedigim de oluyor, karnım hala tam belli değil ne zaman çıkacak ya🙄😂 cinsiyeti de 2 hafta sonra muayenem var o zmana öğrenecez
Zynp44 Aygu9198 pazartesi 16 haftalık olacaz artık bulantı için ilaç kullanmıyorum hamdolsun geçti diyebilirim. Ama çok yediğim zamanlar yada yedim dokunduğu zamanlar kusmam oluyor yine haftada 2 kere desem yeridir. Alt karın ağrım oluyor sanki dokununca elime bi kaparıklık geliyo gibi şişlik gibi bazen ama neden bilmiyorum 🤷♀️ birde fazlaca wc ihtiyacı 😂
Aygu9198 MerveeD gecmıs olsun benımde oyle kasık agrısı vardı hafıfledı ara ara oluyor malesef bızde daha devam bende prılam kullanıyrm
as2121 Aygu9198 İçmeye zorluyorum kendimi ama yeterli kadar değil şuan. Zamanla düzelir diye düşünüyorum bu durum.
Kinkof Aygu9198 bugün 16 haftalik olduk kusma bulantim hic olmadi hamile gibi hissetmiyorum kendimi normal hayat devam ediyor sadece bazi yiyeceklerden tiksindim et yiyemiyorum
Mihrimhb Aygu9198 selam canım benimde geçmedi halen ilaç kullanıyorum mide bulantısına karşı geçen 2 gün almadım baktım yine bulanıyor dewam ettim ilaca