llFatma Dilaraa1 evet gerçekten uzun sürüyor değişik bir şey eşim gece uyurken dahi hickiriyor diyor uyuyana kadar rahatım uyuduktan sonra bir şey hissetmiyorum eşim bana sarıldığında hissediyor sabah söylüyor 😊
llFatma Elifmm içindeki sıvıdan dolayı hıçkırık tutuyor ciğerleri geliştiği anlamına geliyormuş araştırdım ☺️
llFatma Kbraackz kalp ritmi gibi evet karın bölgesinde kalbini hissedemen zaten bariz belli oluyor ilerleyen haftada daha net oluyor karnın dışardan dahi belli oluyor
Kbraackz llFatma Aynen dışarıdan da belli oluyor daha ilerleyecek çok haftamız kalmadı zaten 36+3 deyiz, hiç aklıma gelmemişti hıçkırık olacağı, teşekkürler ☺️
llFatma AsminMoms 33.haftamdayim bu haftalarda karnından dahi belli oluyor uyudugumda dahi hickiriyormus eşim dedi bana sabah
AsminMoms llFatma yaaaa yerimmm 🥰 darısı bana inşallah bende hissederim 🤲🏻 Sağlıkla gelsinler melekler🤲🏻❤️
llFatma Cilek_16 hıçkırık tuttuğunda kendinizin de hıçkırmasi gerçekten ilginçmiş bende hiç öyle bir şey olmadı karşılaşsam kendimi tutamaz gülerdim herhal😁😁😁
llFatma Meleekk hıçkırmasi gerektiğini biliyordum da bir günde devamlı olması acaba normal mi demiştim demek ki normalmiş teşekkür ederim cevabınız için. Sabah hissetmemin dışında gece de hickiriyormus eşim sabah söyledi bana gece uyunca hissetmiyorum
Meleekk llFatma ay gece eşinmi duymuş hıçkırığını 🤭 benimki uyumaktan görmüo bile 😬 ben hissediyorum hep 😍 minik insanlar. Sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🤲💕
llFatma yunusemreninannesiii 33.haftamdayim karından daha net belli oluyor zaten bariz kendini belli ediyor
llFatma Meleekk bana sarılarak uyuyor karnıma koyuyor elini art arda kalp atışı gibi olduğu için gece de hickiriyor demişti bana sabah eliyle hissetmiş duyma falan yok😁