iremby Merhaba, benim göğüsümün ucunda beyaz beyaz benek mi diyim ne desem bilemiyorum böyle solucana da benzetiyorum o tarz bir seyler var ikisindede bir cok bazen kayboluyor bazen görüyorum. Göğüs ucum kuruyken görüyorum sanırım. Böyle bir şey olan var mi? Nedir onlar süt gelcek yerler mi anlamadim. Merak ettim. Bilgisi olan ?
EsrefSevdaOrman Süt gelecek yerler onlar ben tırnağımla çektigimde sıvı geldi yerlerinden hiç dokunma canım onlara
iremby EsrefSevdaOrman kendi kendine dusenler oluyor bazen ama sut akmadi. Him bende acaba sut yerlerimi dedim elledim ama cekmedim hic.
Zozan Süt deliklerinden gelen kurumuş süt onları çıkarma duş aldığında fazla kurcalama tıkalı durumda olsun ki ilk sütün gereksiz yere akmasın çok sağlıklıdır ilk süt harap olsun istemeyiz değil mi
iremby Zozan yok kurcalamiyorum hic ama bakiyorum ne diye anlamaya calistim bir suru var bu kadar sut yeri olabilir mi dedim anlayamadım.
EsrefSevdaOrman iremby kaç haftalıksınız ben şuan 33 teyim çamaşırıma kadar akıyo damla damla dokunmamaya çalışıyorum ama göğüs uçlarım çok hassaslaştı
EsrefSevdaOrman iremby bende şaşırmıştım bi tane delik olur diye düşünürdüm hep ama 4 5 tane süt yeri var 😃
iremby Zozan him tesekkur ederim ben sut deliğini daha degisik sanıyordum boyle delik gibi 1 2 tane falan ordan sut cikicak bunlar baya kucuk kucuk ama coklar
Bskrt EsrefSevdaOrman https://www.instagram.com/p/Bi9McnOHyhF/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=18c8brmghvd61 Bunu bi izleyn bende şaşırmıştm 😁
iremby EsrefSevdaOrman valla ben saymadim ama baya bir vardi belki 6 7 tane belki daha cok o yuzden sut yeri gibi düşünmemiştim