diamond2635 benim iki tane kedim var canım annemler için sorun değil alışkınlar çocukluğumdan beri hiç kedim köpeğim eksik olmadı. Ama kayınvalidemler kuş dahi beslememişler. Görümcemin biri 25 yaşında ama deli gibi kediden korkuyor, kedi uyusa dahi aynı ortamda duramıyor.
Biz şöyle bir çözüm bulduk, kayınvalidemleri çekemeyeceğim için ve sürekli hayvanları odaya kapatmak istemediğim için ilk 1 hafta annemde kalacağım kedileri yanımda götürmeyeceğim eşim geceleri eve gelecek. Kedilerinde düzenini bozup stres yaratmamış olacağım. Kayınvalidemler annemlere çok sık gelemeyeceği için benim de kafam rahat olacak. Daha sonrası için 1 hafta eşim izin alacak bana eşim bakacak, annesi bakacaktı ama ben annen geliyorsa tek gelsin evimiz zaten küçücük ben kedileri nereye kapatacağım 1 hafta hayvanlara yazık günah annenler 4 kişi sığmıyoruz eve sabah gelsinler misafir gibi gitsinler dedim. Annesi tek gelmeyeceği için eşim de tamam ben annemle konuşurum dedi.
Ne olur bilemiyorum kayınvalidem kalmak isterse de kedileri de kapatmayacağım biraz lohusalığa sığınırım ne yapayım.