Bensuu Kızlar ablam ve yengem, toz deterjan dalan roxy kullanıyor, unı baby yumuşatıcı, banada tavsiye ettiler siZlerle paylaşmak istedim❤️
gonulcelen Bensuu bnde dalan roxy aldım ama yumuşatıcıyı kendi kıyafetlerim de dahil bıraktığım için bebegim içinde kullanmamayı düşünüyorum.
Canan07 Bensuu bende yeni yikattim dalinin sivi deterjanini aldim yumsatici kullanmadim zaten yumsatici koymus gibi kokuyor
Bskrt Bensuu yumuşatıcı kullanmayın benm bile tenimi kaşındırıyor, kendm kullanmam hiç ama kuzenmde tişört giydm kabardı vücudum kokusu da baya etkili Zaten ne kadarck ciğerleri var bebeklern yazık, ayrıca mis gibi kokuyor bebek giydiğinde kıyafetler☺️☺️
Sweetgirl Bende dalan roxy kullanıyorum. Ama yenidoğanda yumuşatıcıyı pek önermiyorlar ben yani ben kullanmadım yumuşatıcı ama dalan roxy çok güzel
Sweetgirl Duamm ben carrefour dan aldım. Büyük marketlerin hepsinde bulabilirsiniz. Bebek malzemeleri satan yerlerde de var
SaadetBayrak Dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı ilk oplumdada kullandım hala kullanıyırum çook memnunum