2prensessannesi Ceylanyusuf canim hametan pisik kremi degil bir ilactir anca gecmeyen uzun surelipisiklerde kullanilir yani gunluk kullanilamaz.
Ceylanyusuf 2prensessannesi hammetan doktor pişik kremi diye verdi ama pişik kremi olmasa neden versin ki 🤔🤔
2prensessannesi Ceylanyusuf yani pisik onlemek icin kullanilmaz eger asiri bir pisik olursa onu gecirmek icin kullanilir.
Hicret44 Babies16 ben de ersag aldim ve bugun yıkadim camasirlarini.ve yikamadan once makinami da 2 kez ersagin deterjaniyla bis calistirdim
Babies16 Hicret44 bende normaldede bi cok urununu kullaniyrm.tenim cok hassas.bi onun yumusatcisi fln alerji yapmiyor bende.bebegimd ebana cekerse oda cok hassas olcak.oyuzden farkli markalara cesaret edemiyrm.sampuanini flnda ersagdan almayi dusunuyrm
Marpling Bfaalturan ben deterjan friendly aldım (organik) toz deterjan kalıntı bırakıyor dediler gğvebemedim.diğer tüm seti bübchen aldık bez de prima
Bbdd Bfaalturan şampuan ve bakım ürünlerini sebamed aldım herkes memnun olduğu için ve bebek için uygun olduğu için bezi de sleepy aldım yerli mali olduğu için
Hicret44 Babies16 ben renkli,beyaz,yumusatici,sampuan,bebek yağı hepsini aldım 😍 dedigin gbi normalde de temizlik urunlerimi ondan alıyorum artık
Ceren35 Bfaalturan vucudu ve sampuani icin köy zeytin yagli sabunu kullanacagim, baby&me nin granul deterjaniyla yikadim hepsini ve uni baby yumusatici kullandim simdilik memnunun cok guzel kokuyorlar pisik icinde hametan ve sudo krem aldim