Sevdiyebicer Anneler 19 haftalarda bebeğimin hareketlerini hissediyordum şimdi çok duruldu hiç hissetmiyorum diyebilirim daha öncede sordum 20 +2 günlük olduk sorduğum herkes benimki hiç durmuyor diyor bi hastaneye gitmeli miyim normal midir ?
Ilayda1 Sevdiyebicer bu haftalarda düzensiz oluyor zaten hareketleri 24. haftadan sonra daha düzenli olmaya başlıyor
minikkoalaa Sevdiyebicer Hiç durmuyor ne ya 😂 ilk gebelik değilse okey. İlk gebelikler de kipirdanma daha geçmiş. 24. Haftaları buluyormuş. Benim 20+4 daha hafif hafif belli belirsiz. Keyifci diyor Dr dün. Açılmış saçılmış yatıyordu oğluş. Normaldir Allah’ın izniyle. Yakinsaniz arada sağlık ocağına kalp atımı dinletin o da çok tatlı zevkli 😍 benim evin bitişiğinde hemen
Halide_70 Sevdiyebicer Hiç durmuyor denemez, bilmem öyle bir şey var mı? Ben 22+0 oldum artık sertleşti nispeten hareketler ama bir gün çok hafif bir gün böyle sert hissediyorum. Tatlı yiyince hareketleneceğine ikna oldum ama. 🙂
Sevdiyebicer minikkoalaa minikkoalaa benim ilk gebelik onu soracaktım yarın sağlık ocağında iğnem var ona gidicem sağlık ocağı bakar mı ne diyeceğim?
minikkoalaa Halide_70 Valla grip olmuşum işe de gidemiyorum test negatif çıktı ama bebiş iyi çok şükür. Ben ısınamadım bir türlü iki gündür. Ne zormuş ilaç kullanamamak.parol iyi geliyor bir tık. İç dedi diye onu da içtim bir tane. Dünkü serumda da parol vardı iyiydi. Aklıma o çok sevdiğim tatlı çeşitleri bile gelmez mi gelmiyor yemeği zor yiyorummm 🙃