2anneoluyorum 5 aylık oldu ama hala bı isim secemedik yani içime sinen bişi olmadı severken yavrum diye seviyorum isim karar vermek çok zor ya oğlumun daha doğmadan belli idi eşim köyü fener bahçeli volkan koydu 😅 ama bunu ben secicem ve karar veremiyorum
my_little_miracle 2anneoluyorum İdil Gökçe derin Başak berrak Pınar damla Göknur gizem göksu daha bir sürü var
N-h-e123 2anneoluyorum isim meselesi zor gerçekten ☺️Bende kızım doğdu 5. Gün vermiştik ismini . Bugün 38 günlük oldu canım kızım ferihammmm 💘
Aleyna28 2anneoluyorum Ayliz ismi cok guzel bence hos yani hem anlami CENNET te bir bahce ayni zamanda ay pariltisida deniyor dusunun derim 🥰❤️
Zeynebinannesi25 Bende 8 ayima girdik enson Betül ismine karar verdik manasi çok güzel aslında oğlum Zeynep betül istiyo ama sanki pek uymuyo ikiside ayrı guzel
_ipekkkkk 2anneoluyorum Kızım olsaydı Zeynep Hafsa veya Zeynep Sare düşünüyorduk 🌸 Zeynep Alâ da güzel 🍂
Merro Eğer tek isim düşünuyorsanız HAFSA güzel anlamıda müslüman kadın sahabelerdendi sanırım yanlış hatırlamıyosam
Carriebradshow 2anneoluyorum ben Defne koyacağım 🥰 ikiz bebek bekliyoruz ikisi de kız olsaydı Defne ve Duru koyacaktık ama şimdilik bir kız bir erkek görünüyor.