Oznur124 Arkadaşlar bugüne kadar iyiydi sürekli hareket ediyordu ama dun geced3n beri çok az oksuyorum karnimi çok az pit pit yapiyo sizce sorun varmidir napmam lazım
Nilufar_1996 Oznur124 normal canım benimkide geçen bir gün hiç hareket etmedi gece az bı hareket hissetmiştim. Şimdi kıpır kıpır acıtıyor bile 25 haftalık iki tarafa itiriyo mesaneme gitip baskı yapıyor. Bir hafta öncesine göre çok daha hareketli hiç uyumuyo
Be1911 Benimde bugün 3.gündür hareketleri çok azaldı gün içinde bir iki kıpırdama hissediyorum sadece. 25.haftadayım bende
Mekda46 Be1911 24 haftamdayım bende azaldı gibi hareketleri bu gece iyiydi 😂ilk başlarda yaramaz oğlum diye söyleniyordum acaba ondan geri mi cekti kendini 🤣bugünde gece durmadı vur oğlun vur diye şükür ettim🙏🏻🥰
Oznur124 Mekda46 sorma sorma bende kızıyorum kizim bj rahat dhr artık diye simdide hadi kızım vur annem diye agliyorum🤣ah bu hormonlarr
Be1911 Mekda46 bende sizin gibi çok yaramaz olacak bu diyordum 😂😂şimdi sakinleyince keşke yaramaz olsa da içim rahat etse hareket edince diyorum
Aslinur Çikolata yiyin sol tarafınıza yatın bşraz sıkıstırın bacagınızı karniniza çekin ozaman hareket ederler içinizi ferah tutun henüz alanlari cok geniş oldugu için hissetmemiş olabilirsiniz normal
Aslylmz Bu haftalarda artık hızlı büyüme ve kilo alma basladıgı için yerleri daralıyor bence ☺️ Bende 24+5 im daha azalmadı benim oğlanda pek hareketli maşallah ama azalır önümüzdeki zamanlarda gibi geliyor ☺️
Yagmur34 Oznur124 çok şükür sizinkinede 😊hareket etmeyince olur olmaz stres oluyoruz rabbim sag salim Bi hamilelik gecirmeyi nasip eder bize 😊
Mekda46 Be1911 bu arada bebeğiniz döndü mü kafası aşagı doğru mu bu zamanlarda dönmesi gerekmiş sanırm
Mekda46 Be1911 bu arada bebeğiniz döndü mü kafası aşagı doğru mu bu zamanlarda dönmesi gerekmiş sanırm benmki dönmüş durumdaydı geçen hafta gittim