Ceyduygu Merhabalar. Benim doktorum Ataşehir de çok memnunum aslında ama burada okuduğum kadarıyla kampanya şeklinde paket yapan hastaneler varmış. İçinde fotosu vs dahilmis. Bende dedim madem para veriyoruz kampanyadan yararlanalim :) Ama bu çevrede istiyorum evime yakın olsun ikiz gebeyim o yüzden biraz panik yapıyorum yakın olursa iyi olur. Var mı bilgisi olan bu şekilde kampanya yapan hastaneler ?
EsengulC Ceyduygu alle var ataşehirde ama biraz fiyatı yüksek oranın benim ilk doktorum orda şuan muayenesi 450 yani paketlerde baya fazladır büyük ihtimal arayıp sorabilirsiniz
aysefatma12 Hangi hastaneler acaba kampanyalı olanlsr ve hangi hastaneye gidiyorsunux suanda. Ben acıbadem altunızayede gidiyorum ama değiştireceğim kosuyolu medipole gececeğim
Ceyduygu aysefatma12 Valla hiç bilmiyorum kampanyalı hangileri. Avicennaya gidiyorum bende Ataşehir de
Ceyduygu EsengulC 210 TL’ye muayene oluyorum bende iki katını vermek çok mantıklı gelmedi yüksekmiş 😂 teşekkür ederim 🥰
EsengulC Ceyduygu evet orası baya yüksek ataşehir tarafında başka bildiğim uygun bimyer yok malesef biraz daha maltepe kartal tatafları ücret olarak daha uygun oluyor
Ceyduygu Bitterimmm Ataşehir’de avicenna hastanesi Filiz hanım var çok tatlı tavsiye ederim ben çok memnunum
ysmngrcn Ümraniye özel hisar hastanesine gidiyorum bende, atasehire çok uzak değil. Doktorum da Nur hanım. Memnunum. Dogum paketinde klasik dogum paketleri gibi, ekstra 3 tane fotoğraf cekiyorlarmis. 290 küsür ödüyoruz sağlık sigortası indirimi ile.
ogluileannesi Ceyduygu Taşdelen 😇 evet ilk gebeliğim 😚 erken doğum riskim var rahim ağzı kısalmış sıkı takipteyiz yatıyorum hep😞
ysmngrcn Ceyduygu normal doğum 9800 gibi bir rakamdı. Sezaryen 11 bin küsür. Epidural için de extra 1000 TL isteniyor.
Ceyduygu ogluileannesi Çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun çok üzüldüm 🥺 size uzak değil mi avicenna
ogluileannesi Ceyduygu Allah razı olsun🙏🏻bu civarda gidebileceğim başka hastane yok yakın olarak. Ümraniye’den hastanelere bakabilirdim aslında ama Daha önce orada oturuyorum alıştım devam ediyorum
Ecem27 Ataşehir Avicenna hastanesine gidiyorum. Benimle birlikte iki arkadaşım da gidiyor. Çok memnunuz doktorumuz Tulin Eroğlu. Hastane fiyatı piyasaya göre uygun . Tavsiye ederim 🍀