Deletedmom177227 Bebeto için isimli set yaptırmak istiyorum da nakış mı iyidir yoksa baskı mı? Fiyat farkı nedir ?
Kbrayankkk2 Deletedmom177227 nakis daha iyi bence ben almadm herhangi bi hastane çıkışı aldim zaten kucuk geliyor giydiremiyorsun fazla ben dun gece kaldırdım hastane cikisini minicik geliyor ARTIK 😂
Havva-42 Deletedmom177227 baskı onlar bi kaç yıkamada soluyor ama nakiş daha iyi fiyat olarak nakış daha pahalı ama zaten anca 1 ay giyer hemen küçülüyor
Alyabebekk Deletedmom177227 ben nakışlı yaptrmıştm. Baskıya güvenemedim yıkandıkça çıkar mı acaba die. Nakışlı daha güzel bence
Dunyabebek Deletedmom177227 fiyatları hemen hemen aynı bende çok kararsız kaldım sadece bere eldiven tulumsa nakışlı olarak 100- 130 TL 200 e kadar var. Ben uniqon sayfasında kampanyadan yaptırdım 200 TL 11 li takım ve baskılı yastık battaniyesi icinde
Deletedmom177227 Kbrayankkk2 ya işte foto için falan zaten :) yoksa dediğiniz gibi belki bir belki iki defa giydircem nasipse sonra zaten küçülecek :)
Kbrayankkk2 Deletedmom177227 O haldeyken inan gözün fotoğraf görmüyor😂 benim sezeryan dan çıkan halimi cekmisler sefil halimi sonra hep bebegi cekmisler 😂😂 yoksa benimde vardi taacli bebek tulumu ama kim giydire çocuk 2 aylık oldu 😂
Deletedmom177227 Kbrayankkk2 yok canım ben doğumdan sonrası için nasipse doğduğında zaten normal bi çıkış seti alırım da hani evde öyle hatıra olsun diye :)
Kbrayankkk2 Deletedmom177227 Ben yapmadim aldim ama giydirmedim😁 evde giyer çocuk 2 aylik oldu artık her dakika fotoğraf çekiyorum zaten evde 😂