-Arya- Dilosseee Sağlıkla gelsinler de nasıl gelirlerse gelsinler 🌸 ama açıkçası sezaryen beni de korkutuyor 😒
Dilosseee Anne8484 benim planlı olacağı için salı gününe gün verdi canım Bi kağıtta verdi ama sancın olursa suyun gelirse eğer direk gel salıyı beklemeden
Secilyusuf Bende haftaya perşembe sezeryan olucam ama böbreğimin biri kasıkta yerleşimli çok korkuyorum bir sorun olucak böbrekle ilgili diye banada dua edermisiniz sagsalim kurtulalım insallah Rabbim kimseyi o yolda koymasın🤲🤲
Eymen_Enis_Ser Secilyusuf Amin İnşAllah İnşAllah canım benim İnşAllah 🤲Rabbim yar ve yardımcımız olsun İnşAllah canım sağ salim kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin İnşAllah 🤲
annesi_ Secilyusuf Benimde iki böbreğimde kasıkta pelvik böbrek diye geçiyo sezeryan olucam doktorum böbreğini hatırlat dedi ameliyathaneye girdiğim an söylicem unutmasın Allah korusun keserken böbreğimi de keser diye düşünmekten edemiyorum valla sağ sağlim kavuşuruz inşallah bi sıkıntı olmadan 🤲🏻
Eymen_Enis_Ser Secilyusuf Amin İnşAllah İnşAllah canım benim İnşAllah 🤲Cümlemizden Razı olsun Rabbim İnşAllah 🤲
Bsr_dalli Aminee32 ayy kızlar bende yarın sezeryan olacağım dua edelim birbirimize çok korkuyorum ben
Eymen_Enis_Ser Bsr_dalli bende olcam haftaya olcam büyük ihtimalle ikinci sezeryan bende korkuyorum 🤷♀️🤦♀️
Anne8484 Dilosseee evet canım kac haftalik doğuracaksin..Ben de 35+4 oldum sanci yok ama şimdilik..Geçen hafta vardi enfeksiyon tetiklemis..Enfeksiyon devam ediyorsa erken olacak
Guney16_Enes21 Eymen_Enis_Ser Öyle de olsa böylede olsa olcak bu doğum korkup üzülüp kendini harap etme boşa diye teselli ediyorum kendimi 😆
Secilyusuf annesi_ evet bende ayni bu düşüncedeyim çok da korkuyorum doktorunuz bir sıkıntı olur falan dedi mi yada olmaz dedi mi böbrekle alakali canim
Dilosseee Anne8484 ilk sezaryen olacağı için doktorum 39.haftada yapalım dedi benim de sancılarım oldu gittim 2 cm açılma vardı şuanlık bişe yok bende salıyı bekliyorum hayırlısıyla alsaydım Bi kucağıma
Lilayla Bende salı günü olcam inş 38+4 oluyor. Kim bilir neler bekliyor bizi bende en çok süt gelmezse diye korkuyorum nasıl olcak kafam çok karışık ama kaçınılmaz son