Adensu_ Acaba cok mu erken yaptim testi bilmiyorum ama kac gundur ruyamda pozitif ciktigini goruyorum mide bulantisiyla uyaninca dedim bi test yapayim ama negatif cikti.. Sizce umudu kesmelimiyim yoksa sonra mi test yapayim
Amineberra Adensu_ canım benim 13 gün geçti hâlâ negatif Eylül de düşük yaptım ondan dolayı hemen kan vermek istemiyor Aralık 14 e kadar beklicem olmazsam kan vericem nolur bana da dua et İnşaAllah hamileyimdir sende cok erken yapmışsın birazcık bekle bence Rabbim sana yaşatsın anneliği
Melikeakarsu Adensu_ canim adet ten once test yapma biraz daha sabir et adetin duzenliyse ne zaman gelecegini bilirsin adetin geciktigi zaman yap en azindan hayal kirikligi olmaz
Amineberra Sevi_l ben önce ki gebeliğimde öyle çıkmıştı ama geç döllenme olmasına rağmen çok şaşırmıştım
Adensu_ Amineberra oyy insAllah sende hamilesindir kuzumm Allah herseyin hayirlisini nasip etsin hayirli evlatlar versin hepimize insAllah. Dualarim seninle sende bana dua et🥰💙
Asli0611 Ben kendimden örnek vereyim adetime 3 gün kala yaptım testi negatif çıktı içime sinmedi adet olacağım gün yaptım negatif çıktı saldım artık adet olmayı bekledim baktım 5 gün gecikmem var yaptım tekrar hiç ihtimal vermiyordum silik şekilde 2. Çizgi çıktı rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah🙏🏻