esranur-ekk Kızlar sabah 9 gibi suyum geldi hastaneyizz normal doğum olacak duaa edin lütfeeen 🙏🏻🙏🏻❤️
Prenstalha esranur-ekk Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin kolay bir doğum olur inşallah 🤲🥰
esranur-ekk Allah herkesi kurtarsın hepimiz bir avazda inşallah teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin lütfen 🥰🥰
Merve_0109 esranur-ekk suyun geldiğini nasıl anladın bende 38 haftalığım sürekli altımdan birşeyler akıyor gibi hisediyorum ama sanırım şu değil yada su 1.5 hafta öncede nişanım gelmişti 3 cm açıklık var ne zman doğuracam ben 🥴🥴🥴🥴
esranur-ekk Merve_0109 sabah istem dışı boşaldı komple sizin kontrolünüz dışı oluyor yani iki üç kere böyle ılık ılık
Ftmsgr esranur-ekk Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🥰 dualarım seninle
Prenstalha esranur-ekk darısı biz diğer hamilelere inşallah canım Allahım sağlıklı etsin ikinizi de sütün bol olsun inşallah
DerinSu5 esranur-ekk suyunun ve nişanın gldigini nsl fark ettin bnm de ilk gebeliğim ama fark etmiycegim için cekiniyorum