Alparslaninannesii Kızlar daha tam bir ay var ama ben alacağım şeye göre para biriktirmek istediğim için soruyorum ilk yılımız tanışma konuşma yılımız ona uygun ne olabilir sizce nee alabilirim sizller ne aldınız
Mom54544 Alparslaninannesii Tanisma yıldönümünü bebisten dolayı unutan ben 😂onunda hiç gelmedi aklına 🤭zaten tanışma söz vs önem vermez önemli olan evlilik ve doğum günüydü şimdi hepsini es geçiyorum kızımın doğduğu günden başka gün yok diyo 😂😂
Gokyuzum1 Alparslaninannesii tanışma yılı nedir ya 😂😂 o kadar uzağız ki biz evlilik yıldönümü ve doğum günleri haricinde çok da şey etmemek lazım tabiki benim fikrim herkesin fikri düşüncesi ayrıdır 🌸😂😂
burcuruli Alparslaninannesii mont kaban tarzı şeyler alabilirsin canım en azından kullanabileceği bir şey olur
Alparslaninannesii Mom54544 hahah ben hepsini kutlamam lazım her ay bugün 3 . Ayımız 4 . Ayımız diye yemeğe çıkartır ayları da kutluyoruz ,😂
Mom54544 Ha ama fikir olarak klasik şeyler düşünebilirsin cüzdan Kemer saat set ler var yada çift saat alabilirsin ikinize
Alparslaninannesii Mom54544 İki takım olarak parfüm almıştım çift saatinide 2 ay önce aldım kullanıyoruz 😂
Alparslaninannesii Gokyuzum1 İlk 1 sene oluyir ya o yüzden kutluyorum artık kutlamam ztn cnm ilk sene olunca hevesleniyor insan
Sude-96 Alparslaninannesii Ha bu arada bence de klasik bir hediye alabilirsiniz parfüm falan gibi ben hiç tanışma yıl dönümü kutlamadığımız için bilemiyorum 😂
Alparslaninannesii Sude-96 Parfumu set olarak 2 defa aldım saat aldım çok şey aldım da şimdi değişik olsun istiyorum ilk yılımız çünkü😂
Limonveannesii Alparslaninannesii hayatındaki en büyük hediye benimle tanışmış olması zaten benden daha iyi hediye mi olur hahahha 😂😂😂 sizde böyle düşünüyorsanız kendinize kocaman bir kurdele takıp hediye edin 😜
Alparslaninannesii Limonveannesii Hahahahahah kız sabah sabah güldürdün beni Allah ta seni güldürsün çok mantıklı 😂😂😂
Tubmavi Alparslaninannesii evliyken daha bi yılı doldurmadık ama pes almayı düşünüyorum. Ve çocuğumuzun tahmini doğum tarihi düğün tarihimiz oluyor 😂 aynı tarihte olursa süper olacak Sevgiliyken de saat almıştım hala kullanır bugüne kadar aldığın en iyi hediye diyor fossil marka güzel bir şeydi. Bi sene blazer ceket almıştım bi sene de çok sevdiği Solomon ayakkabılar vardı ondan almıştım.