Minaya Selam 28,1 haftalık hamileyim..Bebeyim çok hareketli,gün boyu haraket ediyor,yatıyorum,uyanıyorum hep hareketde..Bu normal birşeymi?çok endişeleniyorum
izmirlitazeanne Minaya niye endişe ediyorsunuz anlamadım ki. Hareket etmemesi daha büyük sıkıntı ? Şükür edin bence hareketliymiş sizi merakta bırakmıyor
Sedaceylan Minaya hareketi bir an kesilse senin de soluğun kesilir gibi oluyor:) tecrübe…. Böyle daha iyi merak etme
aysemnur06 Minaya benim kızım da öyle çok hareketli 29 hafta olduk bugün çok alıştım hareketlerine çünkü rahat olunca hareket ediyor bi yarım saat hareket etmese korkutuyo beni de 😅
babynil @Minaya buyudukce azalio biraz hareketleri yeri daralio ama hareket etmesinden daha guzel bi sey yok
Hhilall37 Minaya uygulamada 27 ve 32. Haftalar arasında bebeklerin çok aktif olacağı yazıyor. Aktif olduğu için sevinmek lazım iyi olduğuna işaret ☺️
zeeynepp19 Minaya benimde çok hareketliydi. 2 gün azaldı hareketleri ama bu sabah uyandığımda çok şükür oynadı benimle eğer hareket olmasaydı acile gidecektim. Hareket etmemesi sorun etmesi değil
Minaya Doktorum biraz endişelendirdi ondan biraz korkdum..doplere yazdı ki,bilmeliyiz neden bu kadar haraketli.Azerbaycandan yazıyorum çok sağolun rahatladım biraz