Fatosylmz27 Kızlar bugün kntrol vardı 29 hafta 6 günlük hamileyim bebeğimin kilosu 1600 nasl acaba ilk oğlum zayıf doğduğundan bunda kafama takıyorum
1999luanne Fatosylmz27 gayet iyi hatta önde bence bende 29+6 günlüğüm iki gün önce gittim doktora 1350gram
Fatosylmz27 crazymom00 bu haftalardan snra alıyorlar cnm sağlıklı olsunlar çok kilo peşinde değilim erken doğum riskimde var kuveze girmesin yeter
annembabam Biz de dün gittik ☝️29+3 te. Yaklaşık 1,500 gram , keyfi yerinde dedi . +1 hafta ileride gözüküyor diye ekledi. Sağlıklı olsunlar da artısı eksisi hiç mühim değil 🌹sağlıkla , sağlıcakla kavuşalım inşallah 🧿
Ghosttt Fatosylmz27 31+4 ken 2160 Gr 45 cmdi kilo ve boyu genetigimiz belirlesede hergun muz kaşar tüketiyorum cevizde keza öyle
Yavrum_herseyim Fatosylmz27 bende 28+5 im 26+3 Ken gittiğimde 794 Gr dedi 1 2 hafta geriden geliyo dedi yarın tekrar kontrolüm var inşallah düzelmiştir gelişimi erken doğum riskim de var . Eğer erken doğum riskin yoksa bı sağlık problemin yoksa varsın zayıf olsun canım
Eliza22gzm Fatosylmz27 Dün gittik 31+2 şuan 2.100 gr 43 cm boyu yani önde gidiyor başından beri ama doktorum zayıf yada kilolu olması genetiği ile alakalı dedi yani bence sağlıklıysa hiç tedirgin olmayın önemli olan o bende önde gittiği için tedirgin oluyordum bide erken doğum riskim var ama yapacak birşey yok sağlıkl olsunlar yeter ki 🤷🏻♀️