2 gündür düzensiz sancılarım vardı evde kasılma sayarla takip ettim doktorumla da irtibat halindeydik çünkü evimiz hastaneye baya uzaktı 2 . Günün sonunda doktorum artık gelmem gerektiğini söyledi ve gittik ebe baktı nts yapıldı açılmam yoktu suyum iyiydi ama sancılarım baya yüksekti doktorum bir gün bekleyelim yarın sabah alalım dedi ve dünyalar benim oldu tabiki içimde bir korku ya küveze girerse sabah 9 da beni hazırladılar doğuma aldılar ekipmanı mükemmeldi doktorumun anestezi uzmanı başımdan hiç ayrılmadı kim ne işlem yapıyosa anlattı zaten 2 dakika içerisinde de miniğim çıktı hiç birşey hissetmedim spinal anestezi oldum iğneyi bile hissetmedim diyebilirim ama çok güzel moral verdiler belki o yüzden oraya yoğunlaşmadım sonrasın sadece tansiyonum 1lere düştü kustum ve baya fenalaştım hemen müdahale ettiler o anda tamam gidiyorum dedim zaten ilk baştan itibaren vardı tansiyon düşüklüğümüz sonrasında ameliyatım bitti ve oğluma kavuştum. Ve oğlum küveze girmedi zaten doktorum 2 hafta önden gittiğini söylemişti baştan beri de böyleydi. Ondan sonraki süreçte bol yürüme ve sıvı tüketimi biraz gaz problemi çektim hala çekiyorum sıvı tüketmenizde fayda var ki planlı sezaryensa kesinlikle 4 gün öncesinden başlamalısınız. Umarım sezaryenden korkanlar için moral olmuştur.