12 haftalık oldum dün sabahtan beri hiç midem bulanmıyor, ben yumurtayı görmeye tahammül bile edemezken bi an yediğim gördüm, ve hiç olmuyor daha önce de bebeğimi kaybettim, cinsiyetini öğrenmeye diye gittik kalbinin durduğunu duyduk o zaman da bulantılarım aniden kesilmişti herkes normal demişti, çok korkuyorum geceden beri ağlıyorum, birdaha kaldıramam diyorum yarını bekliyorum hastaneye gitmek için ama bi yandan da hiç gitmek istemiyorum bir Ümit yaşıyor mu diye gitmek istiyorum ama eğer ki gerçekten de kalbi durmuşsa asla gitmek istiyorum bende onunla beraber ölmek istiyorum, çok yoruldum aynı şeyleri yaşamaktan ve hamile de hemen kalamıyorum, dayanamıyorum artık tahammül edemiyorum yaşamaya , ne günah işledim de bunları yaşıyorum diyorumm ama eğer bebeğim ölmüşse inşallah beni de zehirler diyorum , yalvarıyorum size bana dua edin bu bebeğime de bişey olmasın yalvarıyorum, ağlamaktan gözlerim şişmiş , çok kötüyüm sizde birden bire belirtiler yok oldu mu gerçekten de bana hiç normal gelmiyor daha bi önceki gün bulantıdan ölüyordum ama dün sabahtan beri herşeyi kokluyorum bakıyorum olmuyor , ben bulantı kusma olunca bile hamdolsun diyorumm, hatta bi önceki gün burda da post açtım bulantılarım tavan yaptı sizde durumlar nasıl diye ama dün uyandığımdan beri hiçbirşekilde olmuyor 😭😭😭😭😭😭😭