Bitki satmaya çalışan, zerdeçal ye covidden korun demeyen, işini düzgün yapan bütün uzmanlar aşının ne anneye ne de bebeğe zarar vermediğini söylüyor. Sizin içinde ne olduğu belli olmayan dediğiniz aşılar milyonlarca insanın hayatını kurtardı. Asıl covidin uzun vadede nasıl etkiler yaratacağı belli değil. Bakın ben mesleğim gereği her gün profesörler ile konuşuyorum. Bu konu hakkında tahmin ettiğinizden çok daha fazla makale, bilimsel yayın okudum. Bütün araştırmalar hamilelerin covide yakalanma riskinin de, covid olunca yoğun bakıma kaldırılma riskinin de ve maalesef ölüm riskinin de çok daha yüksek olduğunu söylüyor. Bizzat şahit de olduğum çok üzücü olaylar da var, detay verip sizi üzmek istemiyorum. Kendini ve bebeğini gerçekten düşünen insanlar aşı yaptırır arkadaşlar. Hiç mi haber izlemiyor, hiç mi araştırma yapmıyorsunuz. Aşısız hamilelerin ölüm oranlarının ne kadar yüksek olduğunu hiç mi okumadınız? Ben iki doz biontech oldum, hamile kaldım. Hani aşı kısır yapıyordu demezler mi adama? Ya sizin doktorunuz da mu uyarmıyor sizi sen ne yapıyorsun diye? Bilime kafa tutup neyle korunuyorsunuz, zerdeçal kürüyle mi?